Szerintetek egy Converse cipő vagy egy deichmannos cipő éri meg jobban?
Nekem a Deichmannosokkal elég rosszak a tapasztalataim, egy-két hónap alatt elkopnak úgy, hogy javításra szorulnak, ráadásul volt már, hogy hazudtak az anyagáról, meg a sarka szerkezetéről abban a kis füzetben, ami jár hozzá, így javíthatatlannak bizonyult a csizmám... Mondjuk mivel bőven a garanciaidőn belül megy tönkre, mindig vissza tudtam cserélni.
De azért a helyedben mégiscsak Converse-t vennék, az nem zsákbamacska.
nekem a deichmann...
az egyik deichmannos cipőmnek az orra nagyon rongyos, de a többinek semmi baja és azért olcsóbb..amugy én kb. 1-2 hónapja vettem egy középhosszú zebramintás tornacsukát a kinaiban, 2500 volt és SEMMI BAJA.. kövezzetek meg. :)
Na figyu: :)
Tavaly áprilisban vettem egy Deichmannos tornacsukát (4000 Ft körül), júniusban lökhettem is ki, szétment rajta a varrás.
2009 augusztusban vásároltam egy Converset, azt december közepéig hordtam, majd február végén elővettem. Most is azt hordom és azóta is teljesen jó, és nagyon szeretem is. :D
Converse. :)
Az én lábamon nagyon, nagyon hamar tönkre megy egy pár cipő, egy bőr nike-t 3 hónap alatt rendbe vágtam, pedig csak suliba jártam benne meg ide-oda. Nem hordok Deichmannos cipőt.
Converse cipőmet kb. 2009 júliusában vettem .. télen is hordtam enyhültebb időkben, jó nem állítom,hogy ugyan úgy néz ki, mint amikor megvettem, létszik rajta,hogy hordtam, de még mindig cipőt húzok a lábamra nem egy szétmenőben lévő darabot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!