Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért jár még mindenki csizmába...

Mért jár még mindenki csizmában márciusban? Annyira rossz idő nincs. Lehet már magassarkú félcipőt hordani, nem néznek hülyének?

Figyelt kérdés
szűk farmerral jól néz ki?:D
2010. márc. 3. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Holnapra havat mondanak, csak félcipődbe nehogy lefagyjon a lábad.
2010. márc. 3. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért én még nem szeretnék felfázni.
2010. márc. 3. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
azért mert nemrég vettem 1 bazi jó csizmát,amit még akarok hordani xD
2010. márc. 3. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt veszel fel, amit akarsz. Én talpmelegítőt tettem a cipőmbe.
2010. márc. 3. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek többsége évszak szerint, és nem időjárás szerint öltözik. Nálunk ma dél körül 15 fok volt, én félcipőben és pulóverben voltam, mások meg csizma-télikabát-sapka. Egyébként a március pont az a hónap, amikor a leginkább összevissza öltöznek az emberek. Például középiskolás fiúkat láttam ma rövidnadrágban, rövid ujjú pólóban. Én nem szoktam hülyének nézni egyik tábort sem, mindenkinek más a hőháztartása.
2010. márc. 3. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem reggel igenis hideg van, sőt este is. Én reggel megyek, este jövök. Az, hogy napközben sokszor meleg van nem segít rajtam.

Ráadásul valóban havat mondanak és lehülést, mínuszokat.

Mindenki azt hord, amit akar. Én sem nézem hülyének egyik tábort sem. Nekem csak az számít, hogy én kényelmesen érezzem magam, az hogy más megfázik nem hat meg különösebben.

A legtöbb embernek nincs ideje mások öltözködését figyelni, szóval ez csak téged foglalkoztat ennyire, senki nem fog hülyének nézni.

2010. márc. 3. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap csizmában voltam, ma magassarkú tipegőben, mindig reggel döntöm el a kinti idő meg az időjárás előrejelzés fügvényében. Március nagyon átmeneti hónap, össze-vissza idővel. Ha hnap pl esni fog a hó, akkor megint csizma lesz rajtam...:)
2010. márc. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!