A szabdalt farmer szexi vagy nem?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
Lányok válaszát várom elsősorban.
18/F
2010. márc. 3. 14:28
1/7 anonim válasza:
Attól függ mennyire szabdalt. De ha még nem olyan vészesen, hogy már szinte csak rongyokból áll, akkor az jól tud kinézni, pláne ha illik a viselőjéhez. Ha jó az összehatás, akkor az szexi, és vagány. :P
2/7 anonim válasza:
Szia! A szabdalt farmer szerintem annyira nem, főleg ha magad állsz neki. Elég olcsó kinézet sikeredhet ki belőle... Viszont ez évben újra divat lesz a koptatott, szakadt fazon, ebből érdemes beszerezni egyet.
3/7 anonim válasza:
A rongyolt, gyárilag ilyen nagyon szexi pasin és csajon egyaránt.
De a házilag szaggatott nagyon gáz és látszik, hogy otthon esett neki a tulaja.... az inkább ciki.
4/7 anonim válasza:
igen, az :) mert az és kész :D
persze szerintem nem egy kövér lányon
5/7 anonim válasza:
Az. Pláne, ha feneked alatt is kivágod. Van egy ismerősöm, neki nagyon jól áll. Csak a térdén van kivágva, meg a feneke alatt. Naggyon jó! Nekem is van vagdalt farmerom, most elő is keresem, ha már eszembe jutott. :)
21/L
6/7 anonim válasza:
Szexi vagy Nem?:P
szerintem amúgy szexi.:D
7/7 anonim válasza:
Szerintem az, nekem is van, imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!