Melltartófüggő nők, milyen áron, hol veszitek a melltartóitokat?
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 15:54
1/8 anonim válasza:
Turkálóban :DDD Kilósban kb. 1-200 forintért, darabárasban kb. 1000-ért.
2/8 ThodEE GoD válasza:
Asszony 1200 ér veszi a piacon, van ami sokat kibír de volt köztük több is ami 1-2 hónap után szétszakadt :/
4/8 anonim válasza:
intimissimi 10 ezer környékén, tesco f&f 1-3 ezerért
6/8 anonim válasza:
Tezenis, New Yorker (itt sokszor vettem 290ft-ért végső leárazáson, mert a kis méretek megmaradtak)
7/8 SweetLady válasza:
van 7000ft-os is meg van 800ft-os :DD
egyébként legjobb helyek általában kínaiban vannak de ott el van cseszve a méret főleg a kosár
8/8 anonim válasza:
Nagyon tetszik a megfogalmazás, és rám teljesen igaz. Olyan mennyiséget vagyok képes fölhalmozni melltartóból hogy a férjem már furcsán néz rám. Amúgy én is turizok, extra méretem van, máshol nem engedhetném meg magamnak hogy ilyen gyakran vásároljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!