70E-s lányok! Hol veszitek a melltartóitokat? Tescoba nincs, sariana, triumph, felina márkaboltokban nincs, semmilyen kínaiban, kis butikokban nem lehet kapni!?
nem akarok rendelni, mindenképpen fel akarom vásárlás előtt próbálni!
Balassagyarmat, Salgótarján, Szécsény itt nem találok és az üzletes (triumph, sariana) is azt mondta h ne is várjam mert nem lesz.
Pedig nem marad más választásod, minthogy rendelj! Nem irigyellek, nagy kiszúrás ez a sorstól! Esetleg fehérnemű készítő céggel kéne felvenned a kapcsolatot. Nincs olyan ismerősöd aki jár nagykerbe? Ott kaphatnál címeket. Kisebb cégek szerintem készítenének is méretre. Régen a tesómék fürdőruha-businessben utaztak, és náluk is megfordultak egyedi mérettel rendelkező lányok, asszonyok.Próbáld meg még esetleg piacon, vásárokban talán van olyan, ahol a gyártó árulja a termékét.
Bocsi, hogy nem tudtam mást mondani. A nagyker még bejöhet!
hát ezt én is szeretném tudni... az én problémám is pont ez:S
olyan rossz, hogy egy melltartót se találok a méretemben, nagyon ritkán találok 75/D-et, de hát az meg nem jó mert hátul felcsúszik a hátamon:(
Egyszer találtam 70/E-et, egy butikba nálunk (Veszprém), felpróbáltam, és olyan tökéletes volt*.* erre nem volt pénzem megvenni...:( valami 20ezer fele volt. annyit meg amúgy is sajnálnék kiadni érte..:(
köszi a válaszokat:)
ha másik méretűt veszek az nem jo sajnos, már próbáltam de nem jött össze:( de köszi a tippet:)
utolsó melyik tescoban? Balassagyarmaton csak D-s ig van.
hát igen ez a másik baj, h ha van is megfizethetetlen:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!