Ez milyen ázsiai ruha?
2015. júl. 1. 23:37
1/11 anonim válasza:
Ne legyél már hülye! Ez nem tradicionalis, nincs neve.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye attól, hogy nem vagyok tisztában azzal, mi tradicionális, mi nem...
2015. júl. 2. 16:20
3/11 anonim válasza:
Csak rá kell nézni! Egy kvás miniruha nem lehet tradicionális.
Egyébként a míderszerű felsőrész és az ujjak alapján simán lehet, hogy inkább pár évszázaddal ezelőtti nyugati báli ruhák divatjából merít.
4/11 anonim válasza:
Szerintem a Japán kimonókra próbálna hasonlítani, kisebb-nagyobb kínai beütéssel, de ez egy fantasy változat. :)
5/11 anonim válasza:
Yukata...aham. Batman ruhája meg tradicionális matyó öltözék.
6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, te meg gondolom tankönyvből tanultad a példa fogalmát :D
Ami értelmes válasz volt, azt köszönöm.
2015. júl. 3. 20:24
7/11 anonim válasza:
Ez nem japán ruha, ez Ahri a League of Legends-ből, ami egy amerikai online játék. Szóval ha a ruhát megvennéd, akkor az cosplay lenne.
9/11 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kell ennyire lehurrogni valakit, ha illedelmesen informálódik olyan dologról, amit nem tud. .-. de értem! ezt hívják magyar mentalitásnak!
10/11 anonim válasza:
Akkor is, hogy gondolhat egy amerikai számítógépes játékban lévő karakter ruháját ázsiai tradicionális viseletnek, komolyan. Ehhez nagyon alacsony IQ szint kell, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!