Lanyok szerintetek mi a szexi otthoni ruha egy pasinak?
Figyelt kérdés
ugy ertem amiben otthon nap mint nap van, es kivanatos benne, szexisnek tartjatok. mackogatya gondolom felejtos. boxer meg a semmi biztos hogy nyero, de azt megsem lehet mindeg.2015. júl. 1. 00:41
1/7 anonim válasza:
Igazából nem a ruhának kell szexinek lenni... Minket a párommal egészen minimálisan érint az, hogy a másik miben van, persze ha több látszik belőle vagy könnyebben hozzáférhető, az jobb :)
Nekem nagyon tetszik a párom a nagy piros fürdőköpenyében, nem egy zárt ruha, ami el tudja indítani az ember gondolatait. De azokat egy póló sem akadályozza, az a helyzet...
2/7 anonim válasza:
Én azt szeretem amikor a barátom felvesz egy nadrágot és felülre meg semmit.Vagy esetleg csak boxer és semmi már:)
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
aha, koszi a valaszokat. nem is gondoltam volna hogy ezek jol is kinezhetnek:D
2015. júl. 1. 14:20
5/7 anonim válasza:
Én francia bugyiban és melltartóban szoktam lenni többnyire, de nem csipkés bugyira kell gondolni.
De azért vagyok ebben mert ebben érzem jól magam és kényelmes, na meg jól is áll.
6/7 anonim válasza:
Bocsi, előző vagyok, én nő vagyok. :)
A férjem alsó gatyában szokott lenni, nekem tökéletes így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!