Van aki hordott már strandon férfi tangát? férfi tanga kezd divatba jönni?
Rajtam többször is volt már szabadstrandon, ahol kevesen voltak. :) Nekem nagyon bejön, kényelmes és vagány. :)
A fürdőtanga fiúknál elég ritka, nem hiszem hogy divat lesz mostanában. Viszont a férfi tanga fehérnemű évek óta divat, sok fiú hordja, főleg nyári kánikulában. :) Többek között én is csak tangát hordok évek óta, és nem csak nyáron. Nekem nagyon bevált. :)
Te is tangát hordasz?
Miért csak nyáron hordod ha kényelmes, meg főleg ha izgató is? Neked mi az izgató benne? A tudat, hogy tanga van rajtad, vagy az hogy érzed ahogy bevág a fenekedbe? :)
Igen, árulnak fiúknak is nagyon vagány fürdő tangákat, nekem is van, és te is vehetsz, ha neked is tetszik. Amúgy szerintem nincs ezen mit titkolni, egyáltalán nem gáz, ha tangát hordasz, ez ugyanolyan hétköznapi fehérnemű, mint bármely másik. Csak ez sokkal jobb, mint a többi. :) Rajtam évek óta nem volt másfajta alsó, csak tanga. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!