Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az gáz lenne, ha valaki...

Az gáz lenne, ha valaki cosplay-es ruhákban járna az utcán?

Figyelt kérdés

Gondolok itt erre a ruhára.

Ebből igazából csak a pólón levő cucc kellene, mert nem tudom a nevét, viszont a többi így egyben sem olyan rossz. Egy kicsit talán visual kei-s az a ruha, így jönne a stílusomhoz talán.. :)

[link]

2015. jún. 30. 18:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek sima ruhák, nem kifejezetten cosplay cucc, elég sokan járnak hétköznap is ilyesmikben, ha ilyen a stílusuk... nekem is vannak ugyanilyen ruháim például. Nem gáz, miért lenne? Ha songokunak meg narutonak öltöznél az már azért tényleg fura lenne.
2015. jún. 30. 20:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Az remek. :)

Akkor lehet, hogy megveszem ezt, viszont nem tudod annak a ruhadarabnak a nevét, ami a pólón van? Az nagyon tetszik, és jó lenne más stílusban is.

Oké, hogy unisex ruhák, de pl. te lány vagy fiú vagy, ha szabad megtudnom? Csak kíváncsiság, mert ugye említetted, hogy vannak ilyen ruháid.

Azért is kérdeztem, mert ezek inkább hétköznapi ruhákra hasonlítanak, csak ha felismerik a cp-s ruhát.. :D

2015. júl. 2. 06:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menő cuccok. Igazából mivel csak akkor ismerem meg az FF-et ha olyan karaktert látok így az utcán ki se szúrnám hogy ezek eredetileg CP-re vannak. Viszont tetszenek. Szerintem simán hordhatod.
2016. febr. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!