A kepet nekem nem tolti be, de eleg, ha meghallom ezt a szot, eszembe jut a jelentese: secretly we are gays. Hat egeszsegere minden gay-nek, a hetero lanyoknak a ferfiasabb fiuk jonnek be, es ha a fiuk elvarjak a lanyoktol hogy legyenek lanyosak, noiesek, akkor alap , hogy a fiuk is legyenek mar ferfiasak, ne pedig ilyenek....
2015. jún. 27. 19:02
2/10 anonim válasza:
ideje lenne már befejezned Justin posztolását, mert már k.urvára unalmas
2015. jún. 27. 19:39
3/10 anonim válasza:
Én baromira kinőttem már ebből a korosztályból, de mint nő, azt tudom mondani, a legirritálóbb benne a fej búbján hülyén csücsülő baseball sapka, amitől olyan, mintha vízfejű lenne a srác.
2015. jún. 27. 19:57
4/10 anonim válasza:
Már tényleg elég lesz ebbôl a gyerekbôl, tele van vele az egész Öltözködés témakör.
Mellesleg azért mert kimész az utcára és minden második fiú így van felöltözve valamint ízléstelen. Otromba.
16/L
2015. jún. 27. 20:56
5/10 anonim válasza:
Mert ízléstelen és egyszerűen nem bírom megérteni, hogy miért jó egymás klónjának kinézni. Meg alapból hülyeségnek tartom az egész divatot, egyszer még galami gáz, következő évben meg már az átlag azt csinálja és hordja. Tényleg olyanok mint a birkák, viszi őket a csordaszellem. Meg az ehhez társuló személyiségek is taszítóak. Nagyképűek, magamutogatóak a SWAG stílus képviselői.
2015. jún. 28. 11:29
6/10 anonim válasza:
Alapból ez a hunyorgás meg bambaboci fej nem jön be a képeken, utcán meg minden második fiú "SWAG", egymás másolatai, szinte meg se lehet őket különböztetni. De elnézve őket, ez inkább egy bizonyos korosztályra jellemző, nem baj, majd kinövitek.
Csak az ecsethajról szokjatok le mihamarabb, könyörgök.
2015. jún. 28. 18:41
7/10 anonim válasza:
Három dolog van amit nem szeretek ebben az öltözködési stílusban: az ecsethaj, az alsógatyakivillantós pelenkás nadrág és a gusztustalan ékszerek. a többivel semmi bajom nincsen.
2015. jún. 29. 17:59
8/10 anonim válasza:
Nem baj, a hereszorító szűk nadrág miatt impotensek lesznek, így több nő jut nekünk. :)
2015. jún. 30. 18:39
9/10 anonim válasza:
Nekem személy szerint nincs gondom Justinnal, de, ha elegánsan öltözködne tényleg nagyon jó pasi lenne. A bő(több mérettel nagyobb) cuccok igénytelenek. Nem a sportossal van a gond, mert az szerint jól nézz ki egy pasin, de szerintem ez nem stílus. Csak néhány stílus töredékeit összedobtál. Ennyi. Másrészt meg kisfiús hatást kelt. Én jobban bírom a bőrdzsekis vagy zakós srácokat, sokkal érettebbnek hatnak. A Justinos stílusból is van egy-kettő ami jó nem mondom, de néhányan nagyon erőlködnek meg tömeg stillt csináltak belőle. Pl: [link] Ez még jó, de a legtöbb nagyon nem jön be. Az ilyen stílus jobban bejön: [link][link][link][link]
2015. júl. 24. 21:41
10/10 anonim válasza:
Inkább hasonlítanátok a mostani Zac Efron-ra.:(
Mikor kiskoromban ment a High School Musical egyenesen gyűlöltem, most viszont álompasi lett.
Semmi idétlen baseball sapka, beszarós gatya, vagy tetkó, hanem egyszínű felső, és farmer.
Aki ezt Justin-os stílust követi nagyképűnek tűnik. Tudom, hogy nem kell külsőről ítélni, de annyira ellenszenves nekem, nem tehetek róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!