Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 14/L vagyok, és még nem...

14/L vagyok, és még nem hordok melltartót. Szerintetek ez baj? Hány évesen kéne elkezdeni?

Figyelt kérdés
Póló alá trikót szoltam venni, vagy nyáron semmit.

2015. jún. 26. 10:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Majd fogod érezni, hogy mikor lesz szükséged rá. Ha kezd kényelmetlen lenni, hogy "ugrál" fel-le a melled séta/futás közben, akkor vegyél fel melltartót. Addig fölösleges, nulla mellel nem érdemes hordani csak azért, mert mások már esetleg hordanak. Egyébként én úgy hallottam, nem is egészséges kamaszkortól kezdve állandóan hordani.
2015. jún. 26. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egyaltalan nem baj, ha téged nem zavar :)

Szerintem ahogy érzed, hogy ha ugy érzed mar szükséged lenne ra akkor hordj :)

Es szerintem nyugodtan meg mondhatod anyukadnak, hogy szeretnél

Nincs ebben semmi :)

Vagy ha nem akarod neki konkrétan kijelenteni akkor ha mentek vásárolni olyan boltba, ahol látsz kisméretű melltartót akkor esetleg anyukád szamara feltűnően ( szóval másoknak nem kell, hogy egyértelmű legyen, hogy mit nézel :D ) nézd a melltartokat vagy akar setalgass arrafelé, ahol ki vannak rakva :)

Es ha nem esik le neki ezek utan sem akkor mond meg :)

Ha normál melltartót nem is akarsz hordani akkor akar tesire ( tudom, most Nincs suli, majd jövőre :D ) vagy akar futáshoz hordhatsz sport melltartót :)

Én kb 13 évesen kezdtem el melltartót hordani :)

2015. jún. 26. 11:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Azert irtam ezt az utalasos dolgot, nert nekem bevált :D

Én sem mertem mondani anyának, hogy szeretnek melltartót :D

Utolso voltam :D

2015. jún. 26. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Anyudnak még nem tűnt fel hogy kéne melltartó mert átlátszik a mellbimbód? Miért ciki neki szólni? Nyilván ő is hord, mivel ez egy alap ruhadarab ha már van melled, nincs semmi ciki ezen. De magadtól is vehetsz tényleg, simán bemész egy ruhaboltba és veszel egyet, nem kell otthon bejelenteni sem ha nem akarod.
2015. jún. 26. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!