A sovány de nagymellű nők hol kapnak melltartót?
A melltartó méretezéssel nem vagy tisztában.
A melltartó méreténél a szám jelzi a mell alatti böséget (ez a te esetedben 67 cm), a betüjelzés meg a kosárméretet. Ez utóbbit a mell legmagyobb méretéböl (nálad a 90 cm) lehet meghatározni.
A neten több mérettáblázat is van, itt meg tudod nézni:
65G esetleg a kicsit gyakoribb 70F lehet a méreted.
Triumph gyárt ekkorát csak nem minden üzletben árulják. Ha bp-i vagy próbáld felhívni az outletet (Bécsi út). Marks&Spencerben is van szerintem, de ott hullámzó hogy épp mennyiféle kapható, pláne ilyen nagy kosárral (viszont árban nem annyira vészes). De ki lehet fogni. Ha 70-es is számításba jöhet, akkor Bonprix (webes), sajnos ott 65-ből nincs nagykosaras. Van még a Bravissima, szintén webes és nem olcsó, de szoktak lenni akciók és vannak fürdőruhák is. Prettylittlelingerie, angelinafehernemu, szintén netes, szintén drága :(. Van egy üzlet a Nyugatinál is, de ott még nem voltam [link] , turikban is lehet találni de az kiszámíthatatlan. Vatera.
Én nem vagyok ennyire vékony de nagy a kosárméretem, ha valamelyik tippem nem jön be azért elnézést kérek.
Angol eBay! egy hét alatt itt van. Hatalmas választék nagy méretekből (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!