Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor nagy az öltöny? Miből...

Mikor nagy az öltöny? Miből lehet megtudni pontosan hogy túl nagy?

Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Zakó része:

Oldalra kiáll a válla.

A hónaljánál annyi hely van a felkarod és az anyag között, hogy egy macskát is be tudnál oda rakni.

Összegombolva kétoldalt derék résznél meg tudod markolni a fölös anyagot, vagyis nem simul rád.

Nadrág része:

Derékban nagy

Hosszú a szára

Fenékben "trottyos" :D

2015. jún. 25. 21:39
 2/5 anonim válasza:
Az első válaszhoz még hozzátannék egyet:Ha összegombolod a zakót és a mellkasodnál beteszed a kezed ökölbe szorítva és nem feszül/húz az anyag akkor bő.
2015. jún. 25. 21:44
 3/5 A kérdező kommentje:
hát nálam az van, hogy én nagyon vékony vagyok. a jelenlegi öltönyöm nem lóg rajtam, az ujja megfelelő hosszúságú, a váll része nem lóg ki, nem tapad, de nem is lóg, nem néz ki esetlenül, viszont megtudom markolni a fölös anyagot és nem feszül ha a kezemet összeszorítva a mellkasrészhez teszem. magas vagyok 180 centi, viszont elég vékony, így nem tudom pontosan jól áll e, családtagjaim szerint nem nagy, de hát nem tudom vállalható e, mert nem simul rám, nem szorít
2015. jún. 25. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor mellben és derékban bő. Be kell szűkíttetni egy kicsit.
2015. jún. 25. 22:03
 5/5 anonim válasza:
2015. jún. 26. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!