Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltönyt mikortól kell hordani?

Öltönyt mikortól kell hordani?

Figyelt kérdés
Középiskolába megyek, eddig sose hordtam öltönyt. Általánosban nem kellett (nem is lehetett), most sem kell majd, elmondták hogy miben kell lenni az ünnepségeken, és nem mondták de az iskola honlapján ott van hogy öltöny megengedett. 9.-ben szerintetek célszerű-e vagy nem és mikortól ha nem?

2015. jún. 25. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Akkortól veszel fel, amikortól akarsz.

Csak nem tanácsos 14-15 évesen öltönyt venni, mert ahhoz drága, hogy két év múlva már ne férj bele, mert kinövöd

A helyedben akkor vennék öltönyt, amikor már megállsz a növésben/fejlődésben.

2015. jún. 25. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi szalagavatóra vettük, így jó volt ballagásra és érettségire is.

Szerintem nem kéne 14-15 évesen megvenni, mert ha már nem is nősz a tested akkor is sokat fog változni, 18 éves korodra már tuti nem lesz jó rád, ahhoz meg (szerintem) drága, hogy 1-2 évente újat kelljen venni, pláne ha csak ünnepségekre veszi fel az ember.

2015. jún. 25. 14:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Aha, de nem ciki ha nincs rajtam úgy értem a többségen nem lesz?
2015. jún. 25. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Én gimibe járok, és kötelező a fiúknak az öltöny. Ha nálatok nem kötelező, akkor szerintem felesleges megvenni, mert tényleg kinövöd majd 1-2 éven belül. És miért lenne ciki, ha nem lenne? Nem hinném, hogy minden fiú az ünnepségeken öltönyben fog rohangálni, nálunk is szinte mindenki utálja, és a zakót le is veszik, amíg tanítás vagy szünet van.
2015. jún. 25. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Egy jó inget és egy nyakkendőt attól még felvehetsz. Az ing nem drága a nyakkendőt pedig lehetetlen kinőni.
2015. jún. 25. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Most ezt komolyan kérdezed?? Ha nem kötelező az öltöny, akkor nyilván nem kötelező. Ennyire nem bonyolult a dolog.

Majd lehet, hogy olyan munkahelyed lesz, ahol elvárás, egyébként meg nincs olyan általános szabály, hogy mikor KELL.

2015. jún. 25. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!