Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan változzak meg a nyár...

Hogyan változzak meg a nyár alatt?

Figyelt kérdés

Szeretnék végre normálisan kinézni,ésúgy tervezem,hogy a nyár alatt próbálok változtatni magamon mint külsőleg mint öltözködésileg

Nos az öltözködésem eléggé egyszerű,általában csőfarmert hordok (szines,fekete,kék stb)pólóval,pulcsival és sportcipővel..vagy egy elegánsabb csőfarmert lányosabb pólóval és balerinával,vagy szandállal..szoknyát maximum hétvégén veszek fel mert hülyén áll rajtam..Inkább csőfarmereim vannak..van vagy tíz tucat pólóm,pulóverem,bár ezekből kb 15-öt hordok fölváltva

Szoknyám általában csak ilyen nyárias lenge szoknyám van, plusz egy HM-es csipkés rózsaszín és egy fekete rakott..Ruháim szintén nyáriasak..van belőlük egy pár,csikos,virágos stb...ezenkívül kapucnis felsőim..fekete fehér csikos,térdig érő fekete kötött(nincs kapucnijaa) sima sportfelsők,baseballpulcsi..stb..van bőrdzsekim,tavaszi kiskabátom,téli kabátom(bézs)..sima tavaszi dzsekim,pufi téli dzsekim,sima fekete télidzseki,térdig érő fekete télidzseki stb..(sok dzsekim van de csak negyedét hordom) illetve rengeteg sálam ,kendőm..meg még persze van egy két cuccom(rövidnaci és egyebek) csupán a ruháim felét hordom..

Most ballagásomra kaptam egy bizonyos összeget amit szeretnék ruhára költeni.Mit érdemes vásárolnom?

Másrészt pedig magammal is szeretnék valamit csinálni mert rettentő csúnya vagyok

kb 173 magas vagyok 55 kilóval társulva..A testalkatom vékony és csontos,a hajam mézszőke(kissé vöröses) a szemem türkizkék (kékes zöld) ..az arcom szeplős és miteszeres..a szemöldököm szedem bár kicsit rémes mert magamnak csinálom

Az arcom ovális,a bőröm hófehér

Segítsetek légyszi :)

Apropó,bocsánat a helyesírási hibákért,sietve hülyén fogalmazok és helytelenül írok :)

2015. jún. 24. 13:44
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Ó,azt kifelejtettem,hogy privátba küldök fotót

És azért szeretnék megváltozni,mert ősztől új suliban fogok tanulni,és nem szeretnék kitűnni a tömegből idétlen stílusommal,csúnya pofámmal

14/L

és a hajam derékig érő

(kissé feledékeny vagyok ma :D)

2015. jún. 24. 13:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
... Tudod, én mennyire szeretnék gy kinézni? Vöröses hosszú haj, szeplők, türkizkék(!!!) szem, hófehér bőr... Inkább legyél büszke rá.
2015. jún. 24. 13:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha neked inkább ez a lazább stílusod van,akkor tartsd meg,csak maximum vegyél vagányabb kiskabátot őszre,az farmerral és pólóval is jó,meg valami feltűnőbb ékszert ehhez,hogy ne legyen nagyon szürke.Nyaklánc,karkötő.Esetleg egy színes blézer? Ebay-en nem drága,és szerintem sima farmerrel (ami nem színes,hisz a blézer színes!) tök jól néz ki,alá egy sima fehér szűk póló,és máris picit kitörtél a szürkeségtől. Esetleg télre egy telitalpú csizmát is beszerezhetsz,nekem is egy van,és ha épp csajos kinézetre vágyom akkor azt veszem fel.Télre mindkenképp szűkített,nőies fazonú kabátot válassz,nekem is bézs volt ,hosszított,de szerintem a hosszított kabát lapostalpú cipővel csak összenyom,ahhoz érdemes a magasított csizma. A hajadnak meg gratulálni tudok,bár az enyém is olyan hosszú lenne! :D Hosszú hajjal bármit kezdhetsz,elől göndör,vasald ki,fogd lófarokba,fond be.:) kísérletezz,mi áll jól,és mit tudsz elkészíteni.Viszont! A szemöldököd hagyd visszanőni egy kicsit,és azonnal menj kozmetikushoz :D komolyan...kérj egy szedést,és egy barna festést,szerintem tutkón fog állni,és figyeld meg,elég lesz 2-3 hetente menned,és nagyon szép lesz!:)
2015. jún. 24. 14:04
 4/13 anonim ***** válasza:
ha kuldenel egy kepet, lehet tudnek adni par tippet fiukent :)
2015. jún. 24. 14:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Én is inkább kép alapján tudnék segíteni, főleg a szemöldököt illetőleg. Küldesz? :)

16L

2015. jún. 24. 14:36
 6/13 anonim ***** válasza:
ruhavásárlás helyett menj el kozmetikushoz arctisztításra,és szemöldökszedésre és voilá
2015. jún. 24. 15:12
 7/13 anonim ***** válasza:
nekem is küldhetsz képet(16/l) és adok tippeket is üzenetben :)
2015. jún. 24. 15:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem is úgy tűnik, hogy öltözködésben nincs nagyon szükséged semmire. Ami sokat számít, hogy hogy kombinálod azt, amid megvan. Javaslom pl., hogy próbálj meg egyszerre nem több, mint 3 színt felvenni. Ha úgy látod, hogy hiányzik, vegyél egy-két alapdarabot, ami össze tudja tartani a sokféleséget.

Egyszínű pólókat (ha mutatsz képet, egyszerűbb színeket mondanom, de türkiz-korall-fehér-menta-bordó-sötétkék vonalon mozognék, mert nekem is hasonló színeim lehetnek, mint neked).

Én a hajammal is megpróbálnék kezdeni valamit a helyedben, fond be, tűzd fel, stb. A neten rengeteg útmutatást találsz.

2015. jún. 24. 17:14
 9/13 anonim válasza:
Szia! Stylistnak tanulok talán én tudnék segíteni! :) küldj képet kérlek és én megpróbálok minél előbb válaszolni :)
2015. jún. 24. 18:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem is kuldhetsz :) 17/F
2015. jún. 24. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!