Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ez az öltözet így...

Szerintetek ez az öltözet így jó lesz az iskolába? (14/L)

Figyelt kérdés

Hétköznap ilyesmi ruhákat vennék fel.

[link]

Ez jó lesz? Mert nem szeretnék miniszoknyát, meg sortot, stb.

Ti mit mondanátok, ha meglátnátok az utcán?

Most leszek ősszel 9.-es, új suliban, és már eléggé félek. :( Szeretném jól kezdeni az évet.

2015. jún. 23. 08:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, teljesen jó az öltözéked. Nem fognak miatta kinézni semmilyen irányba. A tanároknak csak az tűnik fel ha bőrnaciban és platformos cipőben állítasz be..na az nem teszik nekik, okkal.

Te nagyon csinos vagy, nem a feltűnési viszketegséges, de nem is szürke kisegér, akit kipécézhetnek maguknak a többiek.

Csinos farmer, egyszínű matt/élénk színes trikók/felsők és kardigán. Jó szerelés.

2015. jún. 23. 10:18
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Nem rossz, de ez a nadrág nem tetszik. Túl magasra is van húzva, ráadásul kicsit mintha nagy is lenne rád. A kardigán ujjait szintén feltűrném, mert hosszú, és úgy nézel ki benne, mint egy óvodás. különben jó.
2015. jún. 23. 10:26
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt szeretném tanácsolni, hogy ne félj! Nem olyan szörnyű hely ám a gimi, nincsen benne semmi félnivaló, és azt veszel fel, amit akarsz, és ami neked tetszik.

És persze az is előfordulhat, hogy szeptember 1-jén, vagy akár még utána egy hónapig is 35 fok lesz. Ebben az esetben egészen nyugodtan felvehetsz ám sortot is, senki nem fog kinézni vagy megszólni.

2015. jún. 23. 11:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Teljesen jó. :)
2015. jún. 23. 12:28
 15/22 anonim ***** válasza:
67%

Most pont úgy nézel ki, mint valami tanár. Ha meglátnálak, azt gondolnám, hogy egy tipikus szürke kisegér vagy. Értem én, hogy nem akarsz ribisen öltözni, de nem csak ez a két véglet, a miniszoknya meg a zsákruha létezik... Vedd le azt a kardigánt, és vegyél fel ahhoz a kék farmerhez valami eltérő színű felsőt.

Amúgy senkit nem fog érdekelni, hogy mi van rajtad. A felsőbb éveseket nem érdeklik a 9.-esek, az osztálytársaid meg nem divatkritikusok lesznek; nem a ruháid alapján fognak megítélni, ilyen hülyeségek csak a filmekben vannak.

2015. jún. 23. 13:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, öltözz úgy, ahogyan te jól érzed magad :) Ha most azt mondjuk, hogy mást vegyél fel, és abban feszengeni fogsz, semmi értelme :D

Mondjuk abban biztos lehetsz, hogy senki nem gondolna rólad rosszat ilyen ruhákban, és ne vedd sértésnek, őszinte leszek, ha meglátnálak, az égvilágon semmit nem gondolnék az öltözködésedről, nincs különösebb stílusa, szürke kisegérnek tűnsz a ruhákban a képen.

De ez semmit nem jelent, a személyiséged ami főleg számít, arról meg nem mondhatunk semmit egy kép alapján :D A lényeg, hogy ne parázz, nem borzalmas hely ám a gimi :)

2015. jún. 23. 14:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ez egy 14 évesnek, idővel úgyis alakul az ízlésed/stílusod. Addig is nem kell magassarkúban tipegned meg miniszoknyában (mint néhány korodbeli). :)
2015. jún. 23. 14:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Valahogy... nem jó. Nem tudom megmondani, miért. Nem passzolnak egymáshoz, de az irány jó. Kísérletezgess, szerintem ez is stílus, nem tartom unalmasnak. Látod, van, akinek ez szürke, nekem meg nem az.
2015. jún. 24. 01:52
 19/22 anonim ***** válasza:
53%
Nekem tetszene, ha a kardigán rövidebb lenne, és egy átlagos kardigán lenne, normális hosszúságú újjal, vagy ezt hajtsad fel, és ne gombold össze a kardigánt, mert így túl vagány egy iskolába. (Mellesleg az a véleményem, hogy igazán visszahozhatnák a köpeny viselését, és akkor senki nem lógna ki a sorból, és a ruhák is védve lennének az elhasználódástól.)
2015. jún. 24. 10:47
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem nagy rád egy picit az a farmer?

Amúgy felhúzhatod, emiatt senki nem fog kinézni, de eléggé unalmas szerelés. Ha meg ősz elején 30 fokok lesznek, akkor nyugodtan felvehetsz egy szoknyát vagy egy sortot suliba, senki sem fog miatta ribinek gondolni. :)

2015. jún. 24. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!