Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért csak bikinit árulnak...

Miért csak bikinit árulnak mindenhol?

Figyelt kérdés

A múltkor feltettem egy ehhez hasonló kérdést, de ott a lényeg az volt, hol van olyan hely, ahol nem csak bikinit lehet kapni.

Most konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy miért csak bikiniket árulnak? Mi lehet az oka ennek? Mi ez a bikini mánia? Csak a Tescoban van másfajta fürdőruha is.

Más ruhaüzletekben kizárólag bikinit láttam. Miért?

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2015. jún. 20. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

9. a Bonprix szép és jó, de mivel rendelős, egyáltalán nem biztos, hogy jól is fog állni, vagy hogy milyen az anyag, a visszaküldözgetés, csere, levásárlás meg macera.

Pl. én lógó és nagy mellel megtanultam, hogy nem rendelek semmit próba nélkül, mert ami fejben jól áll, az is állhat rosszul a valóságban. Ez mondjuk olyanoknak jó, akik egy az egyben konfekcióméretek, csak nem szeretik a bikinit...

2015. jún. 22. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!