Miért csak bikinit árulnak mindenhol?
A múltkor feltettem egy ehhez hasonló kérdést, de ott a lényeg az volt, hol van olyan hely, ahol nem csak bikinit lehet kapni.
Most konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy miért csak bikiniket árulnak? Mi lehet az oka ennek? Mi ez a bikini mánia? Csak a Tescoban van másfajta fürdőruha is.
Más ruhaüzletekben kizárólag bikinit láttam. Miért?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Ja, azt hozzátenném, hogy "szerintetek".
Szerintetek miért csak bikinit árulnak mindenhol?
De jó neked :D
Akárhány plázában, akárhány boltban voltam, (H&M, New Yorker, C&A, Bershka stb.) ott csak bikiniket lehetett kapni...
#5, azokon a helyeken, ahol én voltam, csak bikinik voltak. Két H&M-et végignéztem, egyikben sem volt tankini, vagy egyrészes. Még trikini sem. C&A-ba szintén nem volt. A többi helyen sem. Az egész boltot végignézem, a fürdőruha részleget meg 5x, csak észrevettem volna, ha lett volna...
Igen, eddig az egyetlen hely, ahol láttam másfajtát is, az a Tesco.
Ott viszont csak egyet találtam, amiből a legkisebb méret nem nagy mellben...annak meg a mintája volt idétlen.
A másik kettő vagy úgy állt a mellemen, mint egy üres tálka, vagy lógott rajtam az egész, a masni meg viccesen lifegett rajta :D
Fel kéne adnom?
Vagy majd megveszem az idétlen mintásat...úgysem lesz rajtam egynél többször :D
Azért még jöhetnek válaszok, kíváncsi vagyok, ki mit gondol :)
Amúgy azt nem értem, hogy mi ez a bikini mánia? Valaki írta itt is, hogy arra nagyobb a kereslet...de...
Hogy nem érzik magukat kellemetlenül bikiniben pl. a molettebb lányok, ha én, az felső xs-es méretemmel a világért sem vennék fel bikinit?
Amúgy tényleg sok helyen csak bikinit árulnak, ami tényleg vicces, mert azért nem ilyen magas a bikiniben jól kinéző testtel rendelkező nők aránya. Én túlsúlyos vagyok, hát, végigjártam pár üzletet, míg találtam olyan egyrészest, ami nem nagyis, nem ízléstelen vagy gagyi (mint pl. a kínai piacos egyrészesek jó része), nagyjából tart mellben meg nincs kivagdosva több helyen, és lehetőleg nem több 10 ezer Ft-ba kerül, mint a Triumph... én csak a Tescóban meg a KIKben találtam ilyesmit.
Amúgy manapság már a túlsúlyos lányok egy része is tojik bele, hogy rejtegesse a testét, és inkább a kényelem meg a barnulás a fontos neki, mint hogy mit gondolnak róluk. Én még azért nem vagyok ilyen szinten :D. Plusz van az a kategória is, akinek teljes testképzavara van, és 10-15 kiló plusszal nég azt hiszi, mennyire vékony, na azok nyilván a bikinikra fognak rácuppanni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!