Előnyös ez a fürdőruha, ha ilyen kicsi a cicim? 18L
Figyelt kérdés
Nagyon kicsi mellem van és nem tudtam,milyen fürdőruhát válasszak, ami jól is néz ki, és előnyös is.
A normális melltartó kinézetűek kicsit push-uposak voltak de oldalról,vagy ha lehajlok látszik be minden. Ez meg azért kétséges,mert eléggé leszorítja a mellem,oldalról is laposabb és nem tudom,előnyös-e. Mit gondoltok?
2015. jún. 20. 14:32
11/17 anonim válasza:
Szerintem is nagyon csinos, de én is valami sötétebb színűt javasolnék belőle, a fehér sajnos nagyon hamar el tud színeződni, kimoshatatlanul.
13/17 anonim válasza:
beléd raknám a szerszámomat :D
14/17 anonim válasza:
Szia :) szerintem csini, jól áll. Nekem is kicsi a mellem :) :( meg tudnád nekem mondani akár privibe hogy hol lehet ilyen bikinit venni? Màr rég óta keresek hasonlót :) 16/L
15/17 A kérdező kommentje:
Szia :)
Én a New Yorkerből vettem, épp le volt árazva :)
2015. júl. 13. 14:58
17/17 anonim válasza:
probafulkeben nem inni felprobalni alsonemuket!!! ostoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!