Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen bikini előnyös ha nem...

Milyen bikini előnyös ha nem túl nagy a mellem?

Figyelt kérdés

2014. máj. 18. 09:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Pánt nélkülis felső. Az alsó rész a fenék és csipő formájától függ.
2014. máj. 18. 09:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is ezt a kérdést tettem fel magamban. Az olyan tipusu jól állna szerintetek ami normál melltartó forma? Tehát kicsit esetleg szivacsos és kiemeli a metteket. Ha van rajta valami dísz (rolyt) az is előnyös kisebb mellre. Ha pánt nélküli akkor is szerintem kell egy kevés szivacs bele, hogy jól mutasson. Én ezekre gondoltam, amik jók lehetnek. Szerintetek melyik előnyösebb?

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 18. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Pánt nélküli.
2014. máj. 18. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag bármi ami nem melltartó forma és nem háromszög. Ja meg ne legyen tele szivaccsal, mert az feltűnő hogy nincs benne semmi csak szivacs a fele... észre lehet venni. Szóval push upot csak ruha alatt használj ha kicsi a melled.
2014. máj. 18. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is el kellene felejteni a szivacsot. Vagy aztán nem kell panaszkodni, hogy milyen irreális elvárásaik vannak a férfiaknak...
2014. máj. 18. 18:21
 6/6 A kérdező kommentje:
lehet hogy én vagyok hülye, de kényelmetlenül érzem magam pánt nélküliben, szabályosan attól félek hogy leesik rólam
2014. máj. 19. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!