A tezenis honlapján csomó féle fehérnemű van, a butikban viszont jóval kevesebb? Szerintetek is? Miért?
Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 14:17
1/4 anonim válasza:
Én tegnap voltam a Debrecenben a Fórumban. Annyira örültem, mert vékony vagyok 171 cm 53 kg de viszont d kosaras, és szép összevariálható alsó és felső fehérneműt tudtam venni. 75D felső és M-es alsó és a bugyi 2 fazonban is választható volt. Akcióban pedig: két melltartó 5990 Ft együtt, alsó 3990 ft 3 db és összevariálható és végre nem A és B kosaras ( és még ráadásul) push-upos sz.rok között bóklásztam idegesen, hanem minden méretben volt. Lehet kisebb boltban voltál, azért nem volt széles a kínálat.
2/4 A kérdező kommentje:
Ugyanott voltam. A héten.
2015. jún. 20. 16:17
3/4 anonim válasza:
Pénteken mentem, tele voltak a polcok. Méretben vagy fazonban nem találtál kedvedre valót? Csodálkozom, mert nekem sokadik üzlet volt amelybe bementem, és ott végre volt a fazonra és méretben is megfelelő a számomra.
4/4 A kérdező kommentje:
Arra céloztam, hogy a honlapon olyan dolgok, (olyan fazonú melltartók) is vannak, amiket az üzletben nem láttam...... Bár lehet hogy csak nem néztem eléggé szét.
Bugyikat válogattam, aztán otthon neten láttam meg hogy milyen melltartóik vannak.
2015. jún. 21. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!