Nektek tetszik ez a fürdőruha?
2015. jún. 15. 16:03
11/20 anonim válasza:
Igen,de valószínűleg sok fog szembe jönni. 18/L
12/20 anonim válasza:
Nem rossz, mókás, tetszenek a színkombinációk. Mondjuk szerencsére nem fogott meg annyira hogy ilyet vegyek, így teljesen másfélét sikerült, amiből talán nem lesz minden második lányon. De akit ez nem zavar vegye meg nyugodtan, ha beleszerelmesednék tuti nem érdekelne engem sem.
13/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 15. 20:26
14/20 SweetLady válasza:
Nekem túl rikító
nem bírom ezt a mellfazont
15/20 anonim válasza:
Tényleg elég tucat lett, bár olyat még nem láttam, amiben több szín van (narancssárga-rózsaszín). Inkább arra figyelj, hogy ez csak tökéletes alakon mutat jól. Rengeteg átlagos testalkatú lányt látok, akik nem ducik, csak van rajtuk 3-4 kg felesleg, és ez a bikini ezt borzasztóan kiemeli... A másik, hogy hófehér bőrön ez szintén rémes, kiemeli a sápadtságot. Szóval kizárólag tökéletes alakkal és csoki barna bőrrel előnyös, szerintem. :)
16/20 A kérdező kommentje:
köszi! azt nem mondom h tökéletes alakomvan, de vékony vagyok és barna bőröm van :)
2015. jún. 16. 14:28
17/20 anonim válasza:
A színek tetszenek, maga a fazon nem.
18/20 anonim válasza:
Én tegnapelőtt voltam strandon,és nagyon sok ilyen fürdőruhát láttam,ha egyedi bikinit akarsz szerintem ne ezt vedd meg.
19/20 anonim válasza:
Szép. Bár egyszer Balatonon egy csajnak leesett a vízben, én azért nem bírom az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!