Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendeltetek már az ebay ről?

Rendeltetek már az ebay ről?

Figyelt kérdés
Valakiaki rendel már onnan mi a véleménye a ruhákról? jó minőségűek vagy egyáltalán nem adják vissza a képen látottakat?
2015. jún. 14. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
van ami tényleg jó, van ami nem...
2015. jún. 14. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:

ha olcsóbb kategóriában rendelsz, akkor általában kicsit másképpen néz ki a ruha a képen, mint a valóságban. a legtöbb ruha koppintott, más márkásabb oldalak modelljeit gyártják le újra, persze rosszabb minőségben.

rendeltem már onnan fürdőruhát kb 3000 Ft-ért ingyenes szállítással, egy Victoria's secretes kép volt kirakva róla, de természetesen nem Vs darabot küldtek :D

silány kínai minőséget kapsz, de jobban néznek ki a dolgok mint egy kínaiban, és még olcsóbbak is, szóval aki nincs nagyon eleresztve anyagilag (pl én :D) annak megéri.

2015. jún. 14. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Én eddig ruhák közül csak rojtos bikinit rendeltem, az olyan mint a képen :) az alsó része kicsit kicsi de erre számítottam a mérettáblázat alapján is viszont a felső része volt a fontos és 1400 Ft-ot megért ingyen postával
2015. jún. 14. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ékszereket,ecseteket szoktam rendelni,maximálisan meg vagyok elégedve velük.Ruhák..hát én nem rendelnék a te helyedben.Minőségre borzasztó,és akciókor megkapod ugyanannyiért a plázában is.Valamint a méretekkel nagyon trükköznek,hiába van mérettáblázat..én mérettáblázat alapján xs/s-s méretű voltam,megrendeltem az s-eset,mondván tuti jó,hát nem lett az.Ja és a képeken teljesen máshogy néz ki,mint a valóságban.Szóval szerintem felejtős.Egyébként a többi dolog az jó,de ruhát,cipőt,sminket..inkább nem.
2015. jún. 14. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Nos, elég változatos.

Egyszer rendeltem egy mintás pulcsit, és amikor megérkezett szörnyülködve tapasztaltam,hogy a színe igencsak eltér a képen látottól. ( pl ami a képen szürke volt, az itt kék ) Ja, és a méret. Ez ilyen onesize pulcsi volt, megadva a méretekkel. Lemértem,úgyvéltem passzolni fog,hiszen az ujja elvileg hosszabb mint a karom. Csakhogy mikor megérkezett kb felvenni aligha tudtam, az ujja pedig rövidebb volt,mint ami megvolt adva. És ha mindez nem elég, a szuperélénkszínû minták a kézi mosás után kifakultak és most olyan,mintha ezeréves volna és kiszívta a napocska. Tehát ezzel megszívtam, 3000 ft kirepült.

Viszont legutóbb két trikót rendeltem, amivel megvagyok elégedve, mert olyanok,mint a képeken és az anyaguk is jobb,mint vártam. Bár vicces hogy az egyik kicsivel kisebb,mint a másik, pedig ugyanattól rendeltem. Ezek pl megértek 1300 ft-ot.

Tehát ez nagyon változó zsákbamacskaszerû dolog.

Én mindig megnézem az eladó értékelését meg adatlapját,hogy mennyire megbízható stb.

Ésamúgy való igaz, hogy a legtöbbje nem márkás, egyszerû kínai cucc, de legalább egyediek (amiket nem látni hazai boltokban) és biztos nem köszönnek vissza az utcán.

2015. jún. 15. 10:26
 6/6 anonim válasza:
~70 dolgot rendeltem már. Nem volt probléma, de nem árt észnél lenni. A leírást elejétől végéig alaposan olvasd át.
2015. jún. 15. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!