Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti rendeltetek már cipőt az...

Ti rendeltetek már cipőt az eBay-ről?

Figyelt kérdés
Van valakinek ebay-es ruhás tapasztalata? Szeretnék onnan egy cipőt venni, de nagyon félek, hogy nem lesz jó a méret. Ugye oda vannak írva a méretek, de akkor is, azok az adatok hihetőek? Például egy 38-as méret ugyanakkora, mint egy cipőboltban?

2013. jún. 5. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
cipőboltban is különbözhetnek a méretek,ezért kell belső talphosszal számolni.
2013. jún. 5. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Rendeltem, és el is jutott az országhatárig, ahol is ellopta a magyar posta nevű förmedvény.
2013. jún. 5. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ruhákat rendeltem már, de volt, ahol a mérettáblázat szerint az s-es méretemre l-est írt. Így inkább M-est rendeltem, de még az is nagy volt, pedig cm-ben volt megadva. Cipőt nem biztos, hogy meg mernék kockáztatni.
2013. jún. 5. 23:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Még nem tudom, lehet hogy kockáztatok, hátha bejön.

2013. jún. 6. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

én rendeltem

usaból farmert

angliaból cipőt

a cipőt futár hozta, 3 nap alatt itt volt és csak 3k volt a szállítás

sőt legutoljára boxeralsót is angliaból vettem de azt az amazon-on keresztül. az is megjött rendben

a méret szerintem rizikós, nem árt tudni mekkora kell

ha tudod itthon próbáld fel ha nem akkor marad az hogy mekkorát hordasz és max ha nagyon nem stimmel akkor csere

2013. jún. 6. 02:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én rendeltem 3x is. 2 platform magassarkút, egy lapos csizmát. 2 tökéletes méret lett, mert volt hozzá mérettáblázat belső talphosszal - a 3.-hoz nem volt, nem is lett jó (magassarkú, az orrát kitömve persze kényelmesen tudom hordani szerencsére).

Szerintem mindenképp olyantól rendelj, ahol van centiméteres mérettáblázat, úgy nehéz elszúrni. A 3.-nál nekem hiába írták, hogy normál európai méretezés, nem volt az.

2013. jún. 6. 10:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, oda fogok figyelni a méretre:)
2013. jún. 6. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!