Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet kihipózni egy...

Hogyan lehet kihipózni egy cipőt? Egyáltalán ki lehet?

Figyelt kérdés

Van egy halványlila converse cipőm, tépőzáras,cserélhető logóval, ami kicsit gáz szerintem,ráadásul a cipő nagyon koszos, semmi sem segít rajta. Arra gondoltam, kihipózom, esetleg átfestem. A logóval mit kezdjek? Gyakran leesik, 2db van,egyik kék, másik ezüst. Egyszóval szerintem béna.

A cipőt kihipózhatom/átfesthetem? Hogy fog kinézni? Hogyan kezdjek hozzá? Ötleteket várok! Előre is köszönöm!

2015. jún. 12. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Anno egy blogon olvastam, hogy a '80as években annyira jó minőségűek voltak, hogy a hipótól sem fakultak, most nem tudom mi a helyzet. Én mindenesetre nem festegetném, meg hasonlók. Kimosni kilehet, kímélő program, mosózsák. A talpát takarítsd meg mielőtt mosod.

Nézz körül a neten, használtan, de jó állapotban rá lehet futni 1-2 nagyon jó áru termékre, amit kimosol, és olyan mint az új. Én így vettem tényleg 1x használtat 4000-ért több mint egy éve, azóta is nyüstölöm.

2015. jún. 12. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem anno a 90-es években volt egy piros conversem, es kihipoztam, nagyon szep pasztell rózsaszínű lett. Nem lett a hipotol semmi baja, olyan volt mintha a boltban igy vettem volna, leszámítva hogy ilyen nem volt senki másnak. Úgyhogy bátran, sztem a halvanylilabol is ilyen rózsaszínes lesz.
2015. jún. 12. 21:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Én egy fehér Converse-t hipóztam ki, kicsit brutális módszerrel, egy hétvégére benne felejtettem az oldatban :( végül tönkrement szegény, szétmarta a talpát a hipó :( én hagynám a hipót, és egyből átfesteném textilfestékkel.
2015. jún. 13. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!