Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ilyen típusú lányok miért...

Az ilyen típusú lányok miért hordanak rövidnadrágot?

Figyelt kérdés

Ma a buszon velem szemben ült egy huszonéves nő egy elég rövid nadrégban, de tiszta eres volt a combja/lába elég érdekes "látvány" volt, hogy a zöld erek vastagon látszódtak a fehér bőrén.

Nem túl vonzó...

2015. jún. 11. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm kérdező hogy ezentúl szégyenkezve és rossz érzéssel húzok majd rövidnadrágot. Van egyáltalán még olyan külső tulajdonság, amit nem cikiznek ki? Nem gondoltam volna hogy ennyire visszataszító ha valakinek látszanak az erei mert világos a bőre... Még mindig élőlények vagyunk, nem robotok, műanyag lábakkal.
2015. jún. 11. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nyár van, és valószínűleg nem az a legfontosabb dolog az életükben, hogy neked tetsszenek. Provokatív és értelmetlen kérdés.
2015. jún. 11. 21:08
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na mi van most kussba vagy??
2015. jún. 11. 22:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Buta vagy, mint a tök. Sajnállak.
2015. jún. 11. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csak mert neked nem tetszik, vegyen fel hosszúfarmert 30+ fokban... idióta. Ha én azt mondanám neked, nem vonzó látvány számomra a fejed, levágnád???...
2015. jún. 11. 23:47
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem akarnak megfőni?? Már ahhoz is meleg van hogy valami harisnyát alá vegyen szerencsétlen hogy ne látszódjon annyira. Ha nem vonzó ne nézegesd.
2015. jún. 13. 14:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen típusú lányok azért hordanak rövidnadrágot,kedves,mert melegük van,bármilyen furcsa is ez...Egyébként meg az vonzó,amikor egy lány sétál előtted és kint a fél segge,mert nem rövidnadrágot hord,hanem franciabugyit? Vagy éppen csak egy tunika van rajta,de más nincs? Az vonzó? Mert szerintem egyeltalán nem...És az meg,hogy fehér a bőre,na bumm,nem mindenki jár szoliba napi 8x 20 percre;) És sokkal jobban néz ki egy fehér bőrű nő,mint egy szolitól sárgára égett.. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül,ja és nem lehet mindenkinek tökéletes a bőre,de küldhetsz magadról egy fotót,hogy lássuk végre Miss Tökélyt:)
2015. jún. 15. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!