Kopik medálom, van megoldás?
Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy van egy olcsó fajta, "vásári" medálom, tudjátok, amit bőrszállal adnak. Már jó ideje megvan, ezt is alig találtam, egy barátom vitt oda az árushoz. A lényeg az, hogy kopik, kékül, feketedik, rozsdaszínű lesz (de nem rozsda), gondolom valamilyen bevonat kezdett el lejönni róla.
Szóval, hogy kérdést feltegyem: le lehet-e kezelni szerintetek valamivel? mert gondolom az ilyen sima ezüst spray festék nem lenne az igazi. Válaszotokat előre is köszönöm!
2015. jún. 8. 17:33
1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést! Nem vettem észre, hogy nem tettem névelőt a kérdésbe.
2015. jún. 8. 17:35
2/2 anonim válasza:
Próbáld meg bevinni ékszerészhez, kérdezd meg, hogy mit tudnak vele kezdeni. Ha "kinéznek", mert nem arany vagy ezüst, akkor mondd meg, hogy tudod, de sokat jelent neked, így hátha megpróbálnak tenni valamit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!