Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért esik ki a lábam a...

Miért esik ki a lábam a magassarkúból? Valami megoldás?

Figyelt kérdés
40 es lábam van, de elég keskeny. Olyan sok jó magassarkút látok, aminek nincs pántja, csak bele kell bújni, de akár hányat felpróbálok, ahogy elkezdek benne menni előrecsúszik a lábam egy kicsit, és máris nem tartja a lábam benne, tehát lejár a sarkánál a lábamról. Próbáltam egy mérettel kisebbet, de az meg kényelmetlen volt, mert szorított. Nincs valami okosság erre?
2015. márc. 24. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Vatta az orraba?!
2015. márc. 24. 17:32
 2/5 anonim válasza:
Ugyan ez a problemam nekem is.. 40es a labam,tok szep magassarkuak vannak es kicsuszik a sarkamnal a labam. Tegyel vattat az orraba, jol monta az elozo ;)
2015. márc. 24. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
nem tudom, nekem csak a kínai magassarkúknál volt ilyen problémám. ha kisebbet vettem, szorított. deichmannban találtam megfelelőt. amúgy az is segíthet, ha valami "tapadósabb" betétet veszel bele. akkor nem fog benne úgy csúszkálni :)
2015. márc. 24. 18:06
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, kipróbálom, mert úgy fáj a szívem a pánt nélküliekért, olyan jól mutatnak a lábon, meg hát jobban néznek ki mint a pántosak :)
2015. márc. 24. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a beleragaszthatós sarokfogót szoktam használni, azt teszem a magassarkúba, és akkor nem csúszik a lábam ki.
2015. márc. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!