Súlyos harisnyagondok. Szerintetek mi a megoldás?
Hétvêgén nagyon jól kell kinéznem. Vettem egy szép ruhát, szűk fazonú miniruha. Az a gond, hogy ha harisnyanacit veszek alá, akkor csúnya, mert bevág a derekamon és látszik, a comfix meg kilóg alóla ha leülök.
Szerintetek mi a megoldás?
Nem az a baj, hogy kövér vagyok, hanen az, hogy nagyon magas, és az xl-es harisnya ülepe se jön fel teljesen. 177 cm magas vagyok.
Probald meg harisnya nelkul!
Itt epp arrol gyozkodnek,hogy ugysen er semmit..:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Valószínűleg most már későn írok, de nem árt, ha tudod, hogy árulnak a te méretedben is harisnyanadrágot! Boltban nem tudom, hogy hol, internetről tudok linkelni:
Az XXL vagy XXXL méretűekkel valószínűleg nem lenne ilyen probléma, hogy nem megy rád eléggé.
Hogy mégis följebb jöjjön rád a kisebb méret, SOS megoldás lehet, ha ráveszel kívülről is egy bugyit vagy egy bodyt. Ezzel már próbálkoztál?
Övet nem rakatok, mert nem olyan a ruha :( lehet, hogy kívülről veszek rá valamit, de attól tartok, hogy az meg csúnyán látszani fog a ruha alatt.
Rendelni már késő, de körülnézek, hátha találok.
Nagyon elszontyolodtam:(
Köszönöm a segítséget!
4-es vagyok. Szerintem nem feltűnő, ha kívülről ráveszel valamit, többen hordják így, még ha nem is a legjobb megoldás.
Esetleg még azt megpróbálhatod, hogy egy szűk trikót felveszel a ruha alá (olyat, ami nem látszik alatta) és azt betűröd a harisnyába. Talán kevésbé látszik a deréknál.
Sok sikert akkor, drukkolok, hogy valamelyik sikerüljön! :)
Majd írd meg, hogy hogy sikerült az outfit illetve a hétvégi program! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!