Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, hogy ne sértsen...

Mit tegyek, hogy ne sértsen fel minden szanda?

Figyelt kérdés

Minden nyáron ez a problémám, bármilyen szandát is veszek, minőségit, olcsót, kisebbet, nagyobbat, pont a méretemet. Hol a sarkamnál, hol oldalt, de mindig valahol felsért.

Bármi ötlet?

2015. jún. 8. 12:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Átlátszó ragtapasz.
2015. jún. 8. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:
és hányszor veszed őket fel? nekem volt olyan szandálom, ami feltört ugyan többször is, de úgymond betörtem és megszokta a lábam,egy idő után már nem törte fel
2015. jún. 8. 12:27
 3/7 A kérdező kommentje:

többször, csak persze amikor felsért, akkor egy ideig nem tudom azt venni, mert véresre horzsolna.

A tapaszt a sarkamnál használom, de van, hogy oldalt sért fel egy szanda, vagy a lábfejem felső részén. Csak az én lábam ilyen szerencsétlen, vagy túl érzékeny a bőröm?

2015. jún. 8. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér.... Ruhán keresztül belülről kalapáld végig a szandál minden szélét.
2015. jún. 8. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
6%
Vegyél fel zoknit.
2015. jún. 8. 12:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Jó ötlet ez a ruhán keresztüli.

Köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 8. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:
amúgy nekem is mind feltöri,ha több órát vagyok benne... ami eddig nem törte fel,az egy kínai gumi v szilikonszerű anyagból lévő szandál volt
2015. jún. 8. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!