Szerintetek hogy áll jól egy férfi ing?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy egy ing szerintetek hogy áll jól egy fiúnak?
így: [link]
vagy így? [link]
Az első képen feszül az ing, második képen viszont inkább lóg mint feszül. Hogy áll jól?
Vettem egy olyan inget mint ami az első képen van, de inkább lóg mint hogy feszülne és félek attól hogy nézni fognak hogy hogy áll ez rajtam.. muterom szerint nagyon baba..:D
2015. jún. 5. 12:53
1/5 anonim válasza:
Az első szerintem túl szűk, arról a stricik és a tanulatlan, vidéki diszkóban szocializálódott bunkók jutnak eszembe.
2/5 anonim válasza:
nem baj ha lóg, casual viseletnek tökéletes!
3/5 anonim válasza:
A másodikra sem mondanám, hogy "lóg", teljesen rendben van. Ha túlzottan feszülne, tényleg rosszabb lenne.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi! :)
Kicsit megnyugodtam most :D
2015. jún. 10. 10:20
5/5 anonim válasza:
Az ingnek nem kell testhez simulnia. Az jó, ha követi a tested vonalát, főleg, ha fiatal vagy, még jó az alakod, és zakó nélkül hordod. De akkor is jó, ha van egy kis hely "közted" meg az ing között. A szétrepedős feszülős ing nem elegáns, inkább visszatetsző, egy jól szabott viszont univerzális viselet, nyáresti bulitól állásinterjúig mindenhol megjelenhetsz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!