Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Parom munkatarsanak eskuvojere...

Parom munkatarsanak eskuvojere milyen ruhat vegyek fel?

Figyelt kérdés
26 eves vagyok 167 cm magas es 52 kg, ehhez az alkathoz milyen ruha allna jol?
2015. jún. 4. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Így a számok alapján kb. bármi. Átlagos magasság, nem kell félned, hogy valami túlzottan összenyom vagy túl langalétának tűnsz benne. A súlyod alapján karcsú is vagy, de nem csont sovány, szóval biztos találsz a méretedben ruhát akárhol.

Ez a két szám viszont önmagában még nem alkat, nem tudjuk, hogy felül vagy alul vagy erősebb, esetleg ez még befolyásolhatja a döntést.

Az alkalom annyiban nehezíti a dolgot, hogy lehetőleg kerülni kell a fehér, fekete vagy piros ruhákat, mégis a legtöbb alkalmi ruha a boltokban ilyen színű. De nyári esküvőre nyugodtan felvehetsz egy csinosabb nyári ruhát is.

2015. jún. 4. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen egy vajszínű vagy szürke, világos szürkés kék ruhát javaslok ha színben lenne problémád. Ha templomi lesz, készülj harisnyával mindenképp, zárt cipő is illik ilyen alkalomra, a ruhád esetében arra figyelj hogy ne legyen túl rövid a szoknya rész vagy nagyon lenge. De én szerintem egy bármilyen üzletben fogsz találni neked valót, a nagyon kövér munkatársnőm is talált magának olyan szép ruhát elég jó áron hogy sokan meg is irigyelték.
2015. jún. 4. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:
bármi,alkatfüggő!
2015. jún. 4. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!