Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiszeretnem szedetni a szemold...

Kiszeretnem szedetni a szemoldokom ez mar tul kivan szedve?

Figyelt kérdés

2015. jún. 2. 14:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

tökéletes szemöldököd van, ezt nőként mondom :D

pasin kicsit fura, én ott a naturálisabbat kedvelem, de ha neked így tetszik.. :D

2015. jún. 2. 18:01
 12/19 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon helyes, ha egy fiú is formára szedeti a szemöldökét, mert ápolt külsőt kölcsönöz. :)

Bár a kép csalóka, mert nem szemből, hanem kissé oldalról látunk, és szerintem fel is húztad éppen a szemöldököd. De talán egy kicsit túl is lett szedve a külső szélén. Bár ha teljesen szemből látnálak, lehet, hogy nem lenne ilyen feltűnő. (Feltehetnél egy ilyen kétszemes képet is.) Emiatt a vége nagyon vékony lett, meg túl íves is. A helyedben egy kicsit visszanöveszteném ahol nagyon vékony, és egy kicsit egyenletesebben formáznám, hogy ne legyen ilyen hirtelen az átmenet. :) Szerintem kicsit növeszd vissza a széleken, és menj el egy kozmetikushoz aki kiszedi neked pasis formára. :)

2015. jún. 2. 18:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez borzalmas, teljesen nőies..növeszd vissza.
2015. jún. 2. 23:49
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
Hú, az fiúnak tényleg elég tré, lányos. Bár a páwa csajsziknak meg a melegeknek tuti bejön.
2015. jún. 3. 00:02
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már ízléstelen. Nem csak azért, mert "női" (mert hát felőlem mindenki olyan nemiséget képvisel, amilyet akar).

Azt nem értem, hogy mire fel ez a nagy hype a szemöldökök körül, és miért pont ez a forma a divat - miközben elvileg minden ember más adottságokkal rendelkezik. Hülyeség ugyanolyanra kiszedetni, ezzel is csak azt mutatja az ember, hogy mennyire nem egyéniség és erre még büszke is. Persze, mindenki igényesnek akar tűnni, de ezzel egyesek már átesnek a ló túloldalára.

Mint te is, kérdező...

2015. jún. 8. 23:47
 16/19 anonim ***** válasza:

Transzfesztita bárba jó lesz.

Ki tette ezt veled?

2015. jún. 20. 16:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Anyucid volt
2015. jún. 21. 10:52
 18/19 anonim ***** válasza:

Cica szemű lettél te ki buza....

a viccet félre téve ez gáz.

2015. aug. 28. 10:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Sz. Attila?
2015. aug. 29. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!