FIÚK! Mi a véleményetek erről, ha egy lány így öltözködik? /képek/
Mi a véleményetek az ilyen stílusról?Tetszik vagy sem?
Röviden összefoglalva: nem feszülős,hanem laza pólók,ingek,sportcipők,farmer és sapkák. kb így ennyi. kérlek a korotokat is írjátok le!előre is köszi a válaszokat!:)
Utcso!
Ennyi erovel fiuval is kezdhetnel !
Nagyfoku izlesficamod van!
Aki szerint jól néz ki egy lányon ez a cucc az takarja már le a lány arcát és a haját ne vegye figyelembe.
Akár mit mondtok ha a haja nem lenne hosszú és az arca nem lenne ennyire lányos akkor simán egy fiú is lehetne a képen (testalkat és öltözködés alapján, bár a testalkat a fiúk hibájából hasonlít)
Nekem inkább hajaz ez egy fiú öltözködésére mint egy lányéra.
Hogy lehetne már attól nőies hogy fiús?:D
Kérlek ez 2 ellentét.
Ha neked az jön be hogy egy lány fiús akkor ez van, de nehogy azt mond már hogy attól hogy fiús még nőies. Amúgy meg ha a hosszú haj nem lenne akkor simán még fiúnak is lehetne mondani amennyire férfiasak sokan a fiúk közül.
nem azt írtam, hogy attól nőies, hogy fiús, hanem azt, hogy ha a ruha ellenére is nőies marad, akkor király. de látom, az értelmezés nem megy.
a nőiesség rohadtul nem a ruhán múlik, hányszor láttam már fiús kisugárzású lányt koktél ruhában, magassarkúban billegni. nem a ruhától lesznek a lányok, nők nőiesek vagy fiúsak, hanem a személyiségük miatt.
egy nőies nő ugyanolyan szexi csőfarmerben kapucnis pulcsiban, mint magassarkúban és kisruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!