Milyen márkájú és milyen árfekvésű cipőtök van, vagy milyet vennétek (vesztek a nyárra)?
Figyelt kérdés
Sport vagy elegáns cipő is érdekelne, hogy ti átlagban mennyit költötök egy cipőre és milyeneket vesztek? A kényelem vagy a külső megjelenés a fontos?2015. máj. 28. 20:30
1/5 opened paradise válasza:
Idén vettem már kettőt (előtte szó szerint évekig nem vettem),úgyhogy már semmilyet.
Márkásat szoktam,mivel nem félévre veszem.
Most egy fekete-fehér Nike-t vettem,amit elértékeltettem,mert volt rajta egy pici koszfolt (nem látszódik) és egy piros,magasszárú Converse tornacipőt.
Az első 13 valamennyi volt végül,a Converse 18.
Most jó ideig nem kell új.
3/5 anonim válasza:
Én imádom a cipőket, ha ruhát indulok venni, akkor is általában cipő is jön velem haza. Szaladgálósnak Nike, Adidas, lapostalpúk, szandik, saruk designerek, magassarkúim szintén. Bármennyit képes vagyok kiadni öltözködésre...
4/5 anonim válasza:
nyári cipőre nem szoktam sokat kiadni. 10ezerért meg 4ezerért vettem szandált. az egyiket zaraban, a másikat pedig deichmannban.
zárt meg téli cipőből drágábbat veszek.
5/5 anonim válasza:
Váltogatom a bohapiacos 3000Ft-os noname bakancsot a 12 ezres Rieker szandállal (ami egyébként meglepően kényelmes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!