Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vennétek fel lányok, ha...

Mit vennétek fel lányok, ha nem randira mentek, de szerettek jól kinézni ha mentek valahova?

Figyelt kérdés
Klub a célhely, élő zene lesz stb, egy barátommal, csakúgy. Szeretek csinosan kinézni ha ilyen helyre megyek, van egy csini csőruhám, jó szabású, egyszerű, visszafogott mintájú, térd felettig ér. Magassarkú cipővel lenne. A hely hangulatához illik az összeállitás, de sok-e ez igy? Vagy jobban mondva kevés-e?
2015. máj. 18. 11:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Én hétköznap is csinosan öltözök, mint ahogy mások buliban szoktak... fodros szoknyák, nőies felső, fűző, blúz, magassarkú, attól függ mi áll jól. Nekem széles a csípőm így a csőruha sose állt jól, de ha neked jól áll akkor jó lesz az. De ne tűsarkúval vedd fel mert kissé már utcalányos hatású szokott lenni együtt a kettő. Telitalpúval vagy vastagabb sarkú cipőkkel jó lehet.
2015. máj. 18. 13:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Nincs telitalpú cipőm az a baj de még hátha sikerül szereznem addig.
2015. máj. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!