Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A bankett-re mit vegyek fel?

A bankett-re mit vegyek fel?

Figyelt kérdés
tudom h még messze van.. de linkelnétek képeket hogy milyen ruha lene jó:D köszii..
2010. febr. 26. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, milyen helyre mentek, milyen a stílusod...lányosabb, lazább...mennyire szereted megmutatni magad. Amúgy egy csinos ruha vagy szoknya blúzzal az én ötletem.
2010. febr. 26. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

nálunk tavaly mki miniszoknyába volt v sima farmerba.. ne gondold h akkora nagy party lesz ..

egyébként én rövid farmer gatyába voltam alatta meg egy fehér legging térdig érő..és egy fehér póló..

2010. febr. 28. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán milyen bankett?

általános iskolai vagy középsulis?nem mindegy.

ha csak egy sima általános iskolai és suliban lesz trartva, nem kell különösebben kiöltözni, akkor szerintem farmer csőnaci egy szép felsővel és cipővel pont jó:)ha elegánsabban kell, akkor a felsőd lehet szatén vagy selyeming, sokféle szín közül választhatsz.A középiskolai banketekhez nem értek, de gondolom oda jobban ki kell öltözni.

A blúzok, amilyenekre gondoltam:

[link]

[link]

[link]

Több képet sajnos nem találtam.

C&A-ban, JeansClub-ban NewYorkerben meg még sok helyen vannak, de kínaiban is, nem nehéz hozzájutni:)

2010. febr. 28. 18:55
 4/4 A kérdező kommentje:
utolsó kösziii olyan felsőt fogok felvenni:Damugy általános sulis:)de szerintem inkább megkérdezem a többieket h ők mit vesznek fel...:D
2010. márc. 1. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!