Kedves Lányok! Kérlek, hogy mondjátok meg, hogy milyen ez szerelés rajtam?
A képek engem mutatnak farmerban, és egy kicsit szokatlan lábbelivel, fatalpú klumpában. Kicsit bohókás, őrült, különc, merész, egyedi? Dögös vagy szörnyű? Mi a véleményetek? Mondjátok meg bátran!
Általában azt mondom, hogy az ember hordja azt, amit szeretne, de ezt talán most mégsem kéne. Sokat számít az összkép is, de ennyi alapján, szerintem nem passzol, ehhez a szereléshez legalábbis biztos nem. Fényképen a fekete kevésbé feltűnő, bár nem tudom, hogy mi az igazi célod vele - azonkívül, hogy hordod. A legtöbben ízléstelennek találnák szerintem...
OFF: Az öltözködéstől egyébként senki nem lesz homoszexuális. A melegek is ugyanolyan emberek, nem kell általánosítani, se negatívumként felhozni egy ember szexuális irányultságát.
hulyen nez ki. ha hasonlo letisztult esztetikaju, fekete, bor cipot szeretnel, amivel nem rohognenek ki az utcan, akkor ajanlom a sima doc martens cipoket
Különcnek lehet, hogy különc, de nem a pozitív értelemben... ahhoz még különcebbnek kell lennie. Attól még nem leszel egyedi, hogy jellegtelen, egyszerű cuccokhoz felveszel egy klumpát.
Sztem elég ortopéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!