SOS! Tevepata ellen mit lehet tenni?
Bocsi, elküldtem.
Vettem egy új bikinit. Sajnos a melleim kicsik, így S-eset kellett vennem, az alsó részt meg ugye csak bugyira lehet próbálni. Úgy nem látszott, hogy ha összezárom a lábam vagy megyek, tevepatám van :/ Szombaton mennék strandra, addig már nem tudok beszerezni ilyen tapaszt vagy mit.... és nem is tudom hol keressem.
Valami otthoni megoldást nem tud valaki?? :'(
Ja nem vagyok kövér, ha valaki azt szeretné írni, fog és yjak le. Már fogytam eleget.
Most kicsi az alsó vagy csak vékony az anyaga ezért nagyon kiadja a formákat?
Lehet sok helyen úgy venni bikinit, hogy külön az alsót és külön a felsőt, így lehetnek különböző méretűek.
Ha jó a méret, és mégis átlátszik, akkor nem tudsz mit tenni, a bikini az ilyen, nem takar igazán. Sötétebb színek, nagyon mintás anyagok tudják leplezni.
Hol van még a szombat? Kedd van. :D
Vegyél hozzá egy másik alsót vagy egy strandszoknyát. Tudod, lapszoknya, ami fürdőruhaanyagból van.
Vagy strandkendőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!