Még mindig téli kabátban jártok?
Szia!
Én ma télikabátban voltam,de már nagyon melegem volt,uh ha holnap reggel is ilyen idő lesz,akkor én tavaszi kabátban megyek!
Üdv!
Én anyum is ilyen...Jó kis szőrmés kabátom van,ami a mínuszokban tök jó,de azért mostmár meleg.De azt mondja,meg fogok fázni,ha tavaszi kabátba megyek.De így meg már meleg van.Suliba leveszem a pulcsim és hazafelé általában már csak póló és a kabát van rajtam.Így is megemlítette,hogy meg fogok fázni,de hiába mondom neki,hogy nem fázok...
Nekem azt hiszem pár napig még kellene a téli kabátot hordani,de már nagyon unom..
15/L
nekem szövetkabátom van,térdig élő + egy sál hozzá és ma egy nagyon vékony,a vállamat és a nyakamat szabadon hagyó pólóban voltam. azt hittem megsülök,szóval holnap biztos bőrkabátban megyek,még ha reggel kicsit hűvösebb is lesz:D úgyis csak 10 percet sétálok a sulimig:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!