Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Még mindig téli kabátban jártok?

Még mindig téli kabátban jártok?

Figyelt kérdés
Én már szeretnék váltani a vékonyabb kabátra...de hát anya nem engedi, mondván, hogy még hideg van reggel. Mondjuk ez igaz, de hazafelé belesülök abba a kabátba. XD levenni meg nem fogom. :D végül is csak arra vagyok, kíváncsi, hogy ti még abban jártok- e :)
2010. febr. 25. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ma télikabátban voltam,de már nagyon melegem volt,uh ha holnap reggel is ilyen idő lesz,akkor én tavaszi kabátban megyek!

Üdv!

2010. febr. 25. 18:46
 2/9 A kérdező kommentje:
hmm értem. :) nekem fogalmam sincs. :| :D én már mennék...de hát anya az. :D jajj megfogsz fázni... -.-" :D
2010. febr. 25. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én már a vékony bőrkabiban járok. d.u. hazafelé leveszem alóla a pulcsit
2010. febr. 25. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én anyum is ilyen...Jó kis szőrmés kabátom van,ami a mínuszokban tök jó,de azért mostmár meleg.De azt mondja,meg fogok fázni,ha tavaszi kabátba megyek.De így meg már meleg van.Suliba leveszem a pulcsim és hazafelé általában már csak póló és a kabát van rajtam.Így is megemlítette,hogy meg fogok fázni,de hiába mondom neki,hogy nem fázok...

Nekem azt hiszem pár napig még kellene a téli kabátot hordani,de már nagyon unom..

15/L

2010. febr. 25. 19:17
 5/9 A kérdező kommentje:
hát már én is unom. :S :D na majd meglátom, hogy reggel mit veszek fel.
2010. febr. 25. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem szövetkabátom van,térdig élő + egy sál hozzá és ma egy nagyon vékony,a vállamat és a nyakamat szabadon hagyó pólóban voltam. azt hittem megsülök,szóval holnap biztos bőrkabátban megyek,még ha reggel kicsit hűvösebb is lesz:D úgyis csak 10 percet sétálok a sulimig:D

15/L

2010. febr. 25. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
bőrkabátot magamra paszarintok még az jó vékony
2010. febr. 25. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:
most szűkíttettem be a fekete földig érő bőrkabátomat,na mostmár azt hordom! :))
2010. febr. 26. 11:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Én tegnap ilyen belül szőrös pulcsiba mentem suliba.. Még ebbe is majd megdöglöttem, de persze el is áztam mint az állat.. Szóval lehet vissza váltok még kabátra amíg ilyen esős időket járunk..
2010. febr. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!