Magyarországon hol lehet kapni abercrombie ruhákat?
Nem tudom kamuzott-e az illető de hogy az ott található termékek közt és amit a mindenféle honlapokról rendeltek ismerősök (sajnos Én is 1-et) hatalmas különbség van az biztos. Egyébként nem akarok senkit elkeseríteni de most kaptam egy hírlevelet a brands.hu-ról hogy abercrombie akció van, gondoltam megnézem. Már eddig is gyanúsak voltak az ott kapható termékek, de ma mit láttam? Úgyanazt a gagyi polót amivel Én is befürödtem a vaterán. Az a póló annyira rossz hamisítvány hogy az már elképesztő. Szóval eddig sem vettem semmit a brands-ről de mostmár nem is fogok. Amúgy elég annyit beírni a google-ba hogy "abercrombie replica" és ontani fogja az ezzel foglalkozó nagy honlapokat. Valószínűnek tartom nagyon sokan innen rendelik a vaterán stb.-n árult termékeiket amit aztán valódinak adnak el. Az abercrombie oldaláról pedig sajnos ha jól értem(gyenge az angol tudásom) nem lehet magyarországra rendelni ahogy a Ralph Laurentől sem és gondolom még sok más ilyen cégtől. A ralphnak írtunk is de annyit írtak sajnos ide nem szállítanak :-( Egy pár cím ahol replicát árulnak:
és stb. és stb.
Amúgy itthon pl a RL árak baromira elvannak szállva
Galléros poló akcióban 15től
ing akcióban 22től
kapucnis pulcsi 45, gombolos pulcsi 40-45
kötött v nyaku 30-40
nem semmi....
www.fashionx.hu
Itt lehet kapni, igaz nem 5-6 ezer körül mint ahogy a legtöbben szeretnék, de ezek legalább eredetiek és probléma esetén a cserével sincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!