Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarországon hol lehet...

Magyarországon hol lehet kapni abercrombie ruhákat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 18:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
aztán,hogy a premium labels vásárol-e tőle vagy ezt csak kamuzta,hogy hencegjen jó kérdés...
2012. jan. 16. 11:26
 12/16 turuska válasza:

Nem tudom kamuzott-e az illető de hogy az ott található termékek közt és amit a mindenféle honlapokról rendeltek ismerősök (sajnos Én is 1-et) hatalmas különbség van az biztos. Egyébként nem akarok senkit elkeseríteni de most kaptam egy hírlevelet a brands.hu-ról hogy abercrombie akció van, gondoltam megnézem. Már eddig is gyanúsak voltak az ott kapható termékek, de ma mit láttam? Úgyanazt a gagyi polót amivel Én is befürödtem a vaterán. Az a póló annyira rossz hamisítvány hogy az már elképesztő. Szóval eddig sem vettem semmit a brands-ről de mostmár nem is fogok. Amúgy elég annyit beírni a google-ba hogy "abercrombie replica" és ontani fogja az ezzel foglalkozó nagy honlapokat. Valószínűnek tartom nagyon sokan innen rendelik a vaterán stb.-n árult termékeiket amit aztán valódinak adnak el. Az abercrombie oldaláról pedig sajnos ha jól értem(gyenge az angol tudásom) nem lehet magyarországra rendelni ahogy a Ralph Laurentől sem és gondolom még sok más ilyen cégtől. A ralphnak írtunk is de annyit írtak sajnos ide nem szállítanak :-( Egy pár cím ahol replicát árulnak:

[link]

[link]

[link]

és stb. és stb.

2012. jan. 21. 11:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Amúgy én egyszer kinéztem 1 pólót A&F.comon és egy az 1ben ugyanazt megtaláltam az Ebayen kb 5-6ezerért ,rendeltem mellé még 1 másikat is az első amit láttam az A&F aktuális kollekciójában is az jobb minőségű volt a másik gyengébb, és 1 eladótól volt mind a 2.
2012. jan. 22. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Amúgy itthon pl a RL árak baromira elvannak szállva

Galléros poló akcióban 15től

ing akcióban 22től

kapucnis pulcsi 45, gombolos pulcsi 40-45

kötött v nyaku 30-40

nem semmi....

2012. jan. 22. 09:22
 15/16 kis gabor 79 válasza:

www.fashionx.hu

Itt lehet kapni, igaz nem 5-6 ezer körül mint ahogy a legtöbben szeretnék, de ezek legalább eredetiek és probléma esetén a cserével sincs gond.

2013. dec. 18. 19:57
 16/16 anonim válasza:
En mimdig külföldön veszek,nagyon szerettem!Az aruk szerintem megfizetheto,kicsit talan dragabbak de nagyon jo az anyaguk,es telleg nagyon jo ruhak! Én itthon meg nem lattam boltot de alatalaban az Abercrombie boltok ilyen szep villakban szoktak lenni...
2017. jún. 19. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!