Magyarországon hol lehet kapni abercrombie ruhákat?
én kb 1 éve láttam a kínálatukat akkor elég szar volt,mostanában a kirakatot láttam csak
pulcsik ilyen 28 körül vannak, gondolom a pólók akkor ilyen 10körül lehetnek
Abercrombie.comról rendelj
A vaterán található Abercrombie és Hollister termékekkel vigyázz! Én is csak azt tudom ajánlani hogy lesd meg a Mamut I.-ben található Premium Labels boltot. Sajnos a vaterán Én is úgy buktam be hogy az emberek 99%-a dícsérte a terméket és emiatt azt gondoltam csak is valódi lehet. Hát sajnos tévedtem, rá kellett jönnöm hogy a vevők sajnos nem ismerik milyen is egy valódi abercrombie termék és egy kellemes tapintású anyag és a címke(ami csak hasonló) meggyőzi őket. Biztos azért van mert alig kapható itthon :-( Egyébként Én csak ezt az 1 boltot ismerem ahol tutira valódi termékek vannak de az áruk is ennek megfelelő. Mondjuk ált. mindig van 1 kis akció ami annyit jelent hogy a legolcsóbb poló 9900ft szokott lenni. A vaterára visszatérve pl. az esetemben a címkében ahogy megérkezett feltünt hogy a betűtípussal valami nem stimmel. Jobban megfigyelve kiderült hogy pl. az "A" betű szárai egyforma vastagok az eredetiben pedig az egyik vékonyabb. Ez a címkés dolog ismerösök által vásárolt termékekre is igaz! Mindegyiknek ilyen címkéje volt :( Ezen felül őszintén bevallom már első ránézésre és tappintásra is nagyon gagyinak tünt a cucc. Elötte már többször meglestem a mammutban az eredeti termékeket így könnyen észre vettem már hogy kamu az egész:( Kb. egy hónapra rá bosszankodva elmentem és vettem egy pulcsit 29900 ft-ért a mammutban. Ez a pulcsi ég és föld azokhoz a vaterás cuccokhoz képest amit eddig volt szerencsém látni-megfogni! Coccolino maci puhaságú illatozott mint valami parfüméria és még valami, a cipzár fordított!! Ez eleinte furcsa lehet de könnyen átlehet állni rá :-) Ja és még valami, lehet meglepőnek tünt amit fentebb írtam de igen, az eredeti termékeknek van egy különleges illatuk. Egyébként erről még egy cikket is találsz :
Itt a cikk vége fele a 10. pontban olvashatod. Azt is érdemes tudni nem attól gagyi valami hogy Made in China vagy hasonló van bele írva, ezeket a termékeket már réges régen nem Amerikában gyártják. Egyszerűen nem éri meg nekik! Remélem segítettem :-)
1x vásároltam 1 faszinál aki külföldről hoz be ilyen cuccokat ,hát nála se volt minden eredeti... de ilyet szólt,hogy a premium labels is vásárol tőle... ez a forma 15ért adta am a pulcsikat.
De én már A&F helyett inkább TH veszek vagy ilyesmit ha épp kifogom vlm jó akcióban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!