Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez csak szerintem baromi idétlen?

Ez csak szerintem baromi idétlen?

Figyelt kérdés

Csinos nőies ruhákhoz sportcipőt húzni... Nem tudok megbékélni ezekkel az összeállításokkal, amik most elvileg nagyon "trendik"

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 20. 20:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
furcsák, de nem kifejezetten undorítóak. a 3. kifejezetten tetszik.
2015. máj. 20. 21:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Végre nem kell minden csinos ruhához topánkát felvenni! Nekem tetszenek ezek az összeállítások. Kényelmesek és csinosak!

Persze, véleményed lehet. Mindenkinek van! Csak engem pont nem érdekel! :D

2015. máj. 20. 22:54
 13/21 anonim ***** válasza:
A 3. nekem tetszik, sztem ott sikerült eltalálni a balanszt a sportosság és a csajosság között. De amúgy sztem is elég idétlen. Ami még jobb, az a böhöm rikító AirMax. Egyszerűen divatlapos csajos szerkókhoz elég gáz, igénytelen, ízléstelen. Sztem a többség azért hordja, hogy ne higgyék agyatlan divatlibának, mert "de nézzed már, hát hozzá nem illő, kényelmes, böhöm sportcipőt húztam ám feeeel, nem vagyok ám divatlibaaaa", pedig jaj, dehogynem.
2015. máj. 20. 22:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát Amerikában láttam csodákat... Fekete kiskosztum mellé rikító airmax. Ezek a tornacipők legalább valamennyire visszafogottak. De akkor sem tudok megbékélni velük, vannak más kényelmes cipők is nem csak ezek. :D Amik még illenek is az öltözethez.
2015. máj. 20. 23:44
 15/21 anonim ***** válasza:
72%

nekem sem tetszenek különösebben ezek, de nem kell túlzásokba esni. nyilván a jó összeállítás is lehetséges.

én abszolút nem követem a divatot, de nem értem amikor ilyen rosszindulatúak az emberek.

nem kell megbékélned ezekkel a cipőkkel, senki nem kért rá. nem hordod és kész. biztos lát más is rajtad olyat, ami szerinte ronda és gáz.

2015. máj. 21. 02:22
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen, ezen az oldalon az emberek elmondják a véleményüket, ez a lényeg. A rosszindulatúság az nem ez, nézz utána a fogalomnak.
2015. máj. 21. 07:53
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

Hát akkor én idétlen vagyok :D Pár napja ezt a szettet vettem fel.

Tudom borzalom...még jó hogy nem érdekel mások véleménye.

Ja és 30 éves vagyok, 2 gyerekes anyuka :)

Szerintem nincs sok közöd ahhoz hogy ki mit hord, persze véleményt mondhatsz nyugodtan, csak nem sok mindenkit érdekel.

A 3. szett kimondottan csodás, ha olyan jó alakom lenne boldogan felvenném.

[link]

[link]

2015. máj. 21. 12:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
normálisan is el lehet mondani a véleményed, kedves kérdező. nem csak bunkó módon. de az összes többi hozzád hasonló válaszolóra is igaz ez.
2015. máj. 21. 13:12
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
A harmadik elmegy. De amúgy ekkora hülyeséget...én ha fizetnének sem mennék egyikben sem nyilvános helyre..
2015. máj. 21. 18:39
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor én is idétlen vagyok, mert én is gyakran hordok így ruhát. :D A harmadik szett meg nekem is kifejezetten tetszik.
2015. máj. 21. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!