Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez csak szerintem baromi idétlen?

Ez csak szerintem baromi idétlen?

Figyelt kérdés

Csinos nőies ruhákhoz sportcipőt húzni... Nem tudok megbékélni ezekkel az összeállításokkal, amik most elvileg nagyon "trendik"

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. máj. 20. 20:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is. Mármint, van olyan, ami összességben jól néz ki, de pl. amiket linkeltél, mindegyik bűnronda...
2015. máj. 20. 20:51
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy ilyen nagyon csajos csaj , de ez szerintem sem szép .... borzalmas
2015. máj. 20. 20:52
 3/21 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nincs baj vele, ilyen a divat.
2015. máj. 20. 20:57
 4/21 anonim ***** válasza:

Az utolsó az határeset, de csakis a bohósága miatt.

A kényelem miatt néha egy-egy pillanatra felmerült bennem ez az összeállítás, de a következő pillanatban mindig elszörnyedtem önmagamon :D

2015. máj. 20. 20:59
 5/21 anonim ***** válasza:
Hanyatlik az emberiség
2015. máj. 20. 21:00
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én is sokszor idétlenül öltözködöm. :D Nekem tetszenek az összeállítások, kényelmesek ezek a cipők, a csinos ruhákat is szeretem. :)
2015. máj. 20. 21:02
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezek pont ízlésesek, majdnem mind. Mikor pink miniruhában látok lányokat akiknek mindenük kivan, és hozzá a nike air, na nekem az nem szép.
2015. máj. 20. 21:25
 8/21 anonim ***** válasza:
a 3. szerintem egész jól néz ki, a többi nagyon gáz
2015. máj. 20. 21:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincsen vele. Mindenki azt vesz fel amit szeretne. Egyébként is, kényelmes viselet. Úgy gondolom hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mit vesz fel, szóval te is vagy megbarátkozol ezekkel az összeállításokkal, vagy csukott szemmel ródd az utcákat. :)
2015. máj. 20. 21:32
 10/21 A kérdező kommentje:
Hát szoktam ennél idétlenebb dolgokat is látni. Felőlem mindenki hordhat amit szeretne csak megvan róla a véleményem. :D
2015. máj. 20. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!