Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A farmerek kinyúlnak vagy...

A farmerek kinyúlnak vagy összemennek ha hordjuk, mossuk őket?

Figyelt kérdés

2015. máj. 18. 06:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem, ha valóban farmer anyagból van.
2015. máj. 18. 07:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy csomó farmerem, mondjuk nem 30 ezresek.

F&F, CundA, kínai.

Amikor hordom, akkor kicsit nyúlik, aztán amikor kimosom, picit összemegy. Szóval így lényegében nem változik a méretük.

2015. máj. 18. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A farmer kinyúlik ha hordod és kicsit összemegy ha kimosod. Ezért van az, hogy a mér 2-3 hete nem mosott farmer kényelmesen be van járatva, amit meg most veszel le a szárítóról a feszül és kényelmetlen.
2015. máj. 20. 01:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor ne számítsak arra, hogy egy kicsit szűk farmer idővel jobb lesz? Csak egy kicsit szűk, kissé kényelmetlen, főleg üléskor, de nem annyira vészes. Az esetleg számít, hogy én nem szoktam olyan meleg vízben mosni?
2015. máj. 20. 17:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen számít, meleg víztől jobban összemegy. Ha elkezded hordani akkor idővel kényelmesebb lesz. Mosás után pár napig mindig egy kicsit szűk lesz, de utána újra kitágul. Azt javaslom, mossad minél kevesebbet. Elég akkor kimosni ha koszos vagy rossz szagú. Ha sokat mosod akkor hamarabb tönkremegy és gyakran lesz kényelmetlen a mosás utáni napokban.

Én is most mostam a Levis-emet a hétvégén. Egy-két napig elég szűkös volt combban, de mostmár teljesen jó.

Próbálj meg guggolni benne az is tágítja egy kicsit.

Ha ez sem segít akkor próbáld meg azt, hogy nedvesen felveszed és rajtad szárad meg. Közben mozogsz meg leülsz benne és akkor jobban kitágul.

És ha ez sem segít akkor add el vagy ajándékozd el, vagy diétázz egy kicsit.

2015. máj. 21. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!