Milyen a 2. számú cipő a képen? Van valakinek ilyen? (Kép lent)
2010. febr. 24. 18:17
3/7 anonim válasza:
megőrülök ettől a mostani divattól... hol vannak a csinos nőies magassarkúk csajok!!!! én lány vagyok, és totál elszörnyedve nézem h amíg én topogok a kis10 centis magassarkúmba, ti ilyeneket képesek vagytok a lábatokra venni. 18/l
4/7 anonim válasza:
Nekem bejönnek, a 2.is. Meg úgy a balerina cipők is. (180cm-is vagyok)
5/7 A kérdező kommentje:
21:52 Nekem is tetszenek a magas sarkú cipők, csak nem tudok menni benne, mivel csak azok tetszenek amelyeknek nincs semmi pántja és tényleg 10 centis a sarka. (nem is beszélve arról hogy görbe lábam van) Neked nem jár ki a sarkad a cipőből? arra mi a megoldás? Egy számmal kisebb cipő?
Ez nagyon jó.
2010. febr. 25. 10:36
6/7 anonim válasza:
Nekem is inkább az 1. meg a 3. tetszik, de a második is jó. :)
7/7 anonim válasza:
21.52 es vagyok. igen... eredetileg nekem 39 es lábam van, de ha magassarkúból 38 ast veszek, akkor semmi problémám nincs ;) A görbe láb pedig nem hinném,hogy akadály lenne. a magassarkú amiről képet linkeltél, nagyon csinos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!