Hogy vegyek fel szoknyát ha megjött?
Figyelt kérdés
Holnap ünnepélyre megyek és muszáj szoknyát felvennem viszont ma jött meg. Tampont még sosem használtam és félek hogy nem tudnám feltenni. Amikor a 4-5.ik napban vagyok simán beleteszem tangába a betétet de most nemtudom mert holnap még csak a második nap lesz és átáznék. Nincs valami trükk erre? :(2015. máj. 15. 21:37
1/8 anonim válasza:
tampontól miért kell félni? én szűzen is felbírtam tenni. Ne tangába menj és minden rendben lesz, bár amúgy betéttel néha mellé tud folyni... a másik trükköm, hogy vegyél fel dupla bugyit
2/8 anonim válasza:
Tampont ajánlanék, nem nehéz feltenni szóval nem hinném hogy gond lenne ezzel.
3/8 anonim válasza:
Én sem használok tampont, szóval megértelek.
Egyszerű megoldásom van a számodra, én tizenéve alkalmazom: vegyél fel a betétes bugyidra még egy bugyit, vagy vékony, feszülős szöveg rövidnadrágot (ami nem látszik át, de tart)
4/8 anonim válasza:
tampon..
amúgymeg betét? harisnya úgyis lesz rajtad gondolom..
5/8 anonim válasza:
Vegyél fel a rendes bugyid fölé egy nagyon rövid, tapadós nadrágot, vagy még egy bugyit.
6/8 anonim válasza:
Mert egyébként milyen a szoknya betét kombó?
Tampont használok.....
7/8 anonim válasza:
Mert nektek megy a tampon felhelyezése, nem biztos, hogy a kérdezőnek is sikerül elsőre.
Kérdező, ne tangát vegyél fel, hanem normális bugyit. Erre a pár napra bírd ki.
Nem MUSZÁJ szoknyát felvenned. Nekem is kiadta az osztály ribi fele annak idején, hogy kötelező szoknyába jönni, és mikor paanszkodtam az ofőmnek, ő mondta, hogy mégis mit csinálnak, ha gatyában megyek? Lerángatják rólam?
8/8 anonim válasza:
Gyakorolni kell, nyilvan nem megy elsore. Nem tudom, hogy a kerdezo hany eves, de 14-15 eves kora korul azert egy lanynak nem kene, hogy ez akkora traumat okozzon. Probalkozni kell igen, mert nem lehet egy egesz eletet betettel leelni (strand, sportolas, szoknyas helyzetek vagy egyszeruen csak a 30 fokos meleg, amikor az ember nem akar a sajat vereben tocsogni). Eleinte en is tartottam a tampontol, de mar nem tudnek mast hasznalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!