Miért akarnak ennyien magasderekú nadrágot hordani?
Na most, nekem vintage/indie a stílusom, szóval olyan cuccokat is hordok. Tavaly, tavalyelőtt a lányok állandóan beszóltak, hogy milyen ronda tüdőgatyákat hordok (nem divatjamúltak, hanem normális magasderekú csőnadrágok, magasderekú szoknyák, rövidnadrágok, ilyesmik). Itthon nem is nagyon láttam ezeket, mindig külföldön vettük, vagy netről rendeltük (igen, anyukám és apukám veszi a ruháimat) most meg ugyanezek a lányok felveszik ugyanazt a tüdőgatyát vagy szoknyát, amit én. :/ Nem szánalmas ez egy kicsit?...:D Már nem érzem azt, hogy "egyedi" stílusom lenne, mert ez volt a védjegyem :( :D Nem mondhatom meg, hogy ki mit hordjon, de engem zavar nagyon, hogy pont ők...
17L
Ne foglalkozz ilyenekkel! :-D
Amúgy támogatom, hogy visszamenjünk a 80as évekbe! Magas szabású farmer, jó virsli, 10 forintért sör, jó zenék, természetesebb nők, szőrös sunák!
Mert ki van mosva az agyuk és mennek az aktuális divatnyáj után. Ami tegnap ciki volt, azt holnap büszkén hordják, mert "divatos". Most ez a tinidivat, fél-egy éve még a rockeres dolgokkal volt tele minden.
Más példák:
Régen agyoncikizték a Pistikét meg a Petikét, akik szüleinek nem volt pénze "normális" szemüvegkeretre és vastag SZTK keretes szemüveget hordtak. Aztán pár év múlva ez a keret divattá vált.
Pár éve kigúnyolták az embert, ha kínai boltos futócipőt vett fel utcára (mert mondjuk arra volt pénze) és nem azért mert kínais, hanem mert futócipő. Ma divatból hordják az Air Max-et és társait és bemagyarázzák maguknak, hogy az utcai cipő, mert a boltban az utcai cipők közé van téve. Persze, hogy odatették a boltosok, mert minden majom felveszi az utcára...
Most a kis majmok miatt ne dobd el azt, ami te vagy, de azért én is odaszólnék valami olyasmit, amit az első válaszoló írt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!