Fiúk, van olyan, akinek bejönne egy ilyen öltözködésű lány?
Figyelt kérdés
Nem a külső a lényeg, de ha meglátnátok ezt a lányt, van, akinek tetszene? Remélem igen. :) (19/L)
2015. máj. 15. 01:04
2/15 opened paradise válasza:
Sötét és szakadt,szóval tetszik :D
A rocker lányokat is bírom.
De nem csak ruha alapján jön be egy lány (bár tény,hogy van akit emiatt hamarabb észreveszek),számít,hogy azt a ruhát ki viseli.
20/F
4/15 anonim válasza:
nem mert kissé szakadt, de ha a nő jól néz ki akkor még lehet esélyes
5/15 anonim válasza:
Nem a ruha teszi az embert, bár egy kicsit világosodhatnál, de a pasik nagy része nem azt fogja nézni, milyen ruha van rajtad.
6/15 anonim válasza:
Én nagyjából így öltözködöm... Nem éreztem eddig hátrányt belőle :) De készülj fel, hogy mindenki nézni fog. És nem feltétlenül azért mert szép vagy, még ha az is vagy. Ehhez kell egy hozzáállás, hogy viselni tudd.
Ja és ha divatból tennéd, inkább ne tedd :/ Nem csípjük azokat, akik majmolják a rockereket, de egyáltalán nem az a világ.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm jöhet még bármilyen válasz mindenkinek megy a zöld. :) Őszintén szólva nem tartom rockernek magam, de van pár rock banda akiket szeretek. De nem is divatból öltöznék így, egyszerűen csak ez jön be.Ez így gáz?
2015. máj. 15. 12:28
8/15 anonim válasza:
Én is csak így öltöztem sokáig (12-25 éves koromig), és szinte minden pasi oda volt értem... azóta már vittem a ruháimba színeket is, de a stílus marad hasonló, talán ez így még jobban áll és jobban tetszik mindenkinek, változatosabb, felnőttesebb.
9/15 anonim válasza:
nekem bejon :) nincs ezzel semmi gond :)
10/15 anonim válasza:
Én nőként válaszolok, pár dolog tetszik, de nekem ez így kicsit erőltetett szagú. Nem a színnel van a baj, én is sok feketét hordok, nem kell mindenkinek színesben járnia, csak ennyi ékszert felpakolni szerintem már nem előnyös. A kevesebb több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!