Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyek a legjobb ruházati...

Mahjong kérdése:

Melyek a legjobb ruházati (ruha, cipő) outletek Budapesten?

Figyelt kérdés

Kérlek mondjatok olyan outleteket / ruházati üzleteket, ahol valamilyen ok miatt (kifutó modell, utolsó darab/méret, kiállítási darab, stb) olcsóbban árulnak cipőket/ruhákat (nem használt ruhákat!). Jelenleg a premier outletről tudok, de ez elég messze van és azt hallottam róla, hogy egyébként annyival nem olcsóbb.

Sugárban említettek még ilyen üzletet, ahova mindenféle márkaüzlet utolsó méretes stb. darabjait árulják.

2015. máj. 13. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:
A Triumphnak van egy outletje a Bécsi úton (Tescotól nem messze), amiről biztosan tudom hogy tényleg olcsó.
2015. máj. 13. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen van a sugárban is, bár az nem nagy és főként bershka, zara van ott.
2015. máj. 13. 18:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Olvastam még a party 22-ről is, de az úgy tűnik, hogy sérült ruhákat árul leértékelve, én outlet címszó alatt nem erre gondolok, de ha valakit érdekel, akkor még létezik egy ilyen bolt is.

Még valaki ismer jó outleteket?

2015. máj. 14. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!